Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđen za brutalno ubojstvo

VIDEO Opasan ubojica pobjegao iz zatvora bez puno muke: Skriva se po šumama, policija nudi nagradu

Danelo Cavalcante
Foto: PA State Police
1/4
07.09.2023.
u 08:57

Vlasti u West Chesteru, Pennsylvania, pojačale su potragu za osuđenim ubojicom koji je pobjegao iz zatvora, 31. kolovoza, nakon što se popeo na zid.

Danelo Cavalcante (34), podrijetlom iz Brazila, pobjegao je iz zatvora u okrugu Chester. Nekoliko puta je prijavljeno da je viđen, ali policijska potraga za njim i dalje je neuspješna. Posljednji put se nalazio na ruralnom šumovitom području na oko 3 i pol kilometra od zatvora.

Bjegunac je na doživotan zatvor osuđen za ubojstvo svoje bivše djevojke. Policija upozorava kako se radi o izrazito opasnom čovjeku, te savjetuju stanovništvo da izbjegavaju prazne posjede na kojima bi se mogao skrivati, te da umjesto toga za pretragu takvih mjesta svakako kontaktiraju policiju. 

VIDEO Brazilac na nevjerojatan način pobjegao iz američkog zatvora

"Tražimo pomoć javnosti. Prvo, dobro proučite fotografiju i opis Cavalcantea. Uvjereni smo da je on još uvijek na ovom području. Javite ako znate da trenutno ima praznih kuća i ne provjeravajte ih sami. Bjegunca smatramo vrlo opasnom osobom. Osuđen je za ubojstvo, no prije toga bio je umješan i u još jedno ubojstvo u Brazilu. Njemu i dalje ostaje mogućnost da se preda. Nadamo se da će to učiniti", rekao je George Bevins jedan od policijskih zapovjednika koji nadgledaju potragu. 

Policija je objavila i nagradu za bilo kakvu informaciju koja dovede do hvatanja Danela Cavalcantea, u iznosu od 20.000 dolara. 'Odmah nazovite 911 u slučaju bilo kakve sumnjive aktivnosti', objavili su. 

VEZANI ČLANCI 

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
09:21 07.09.2023.

Dobro da nije sezona šparoga, ko bi od straja iziša iz kuće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije