Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugarska kritika

Oni koji nisu plakali za Dragim vođom za kaznu će u logore

sjeverna koreja, korejci, plakanje, plač (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.01.2012.
u 18:10

Kazne od najmanje šest mjeseci u radnom logoru namijenjene su onima koji nisu pohodili organizirana jutarnja žalovanja te onima koji su kritizirali novog vođu Kim Jong-una

Sjevernokorejske vlasti odlučile su strogo kazniti one koji nisu plakali ili dovoljno tugovali za "Dragim vođom" Kim Jong-ilom, javlja Daily Mail.

Kazne od najmanje šest mjeseci u radnom logoru namijenjene su onima koji nisu pohodili organizirana jutarnja žalovanja te onima koji su kritizirali novog vođu Kim Jong-una.

Građani koji su pokušali napustiti Sjevernu Koreju ili tek uspostavili telefonski poziv isto tako bit će "disciplinirani".

Nije poznato koliko će ljudi biti kažnjeno, no pretpostavlja se da je riječ o tisućama. Prema izvorima iz Sjeverne Koreje, propaganda za stvaranje kulta novoga velikog vođe uzela je maha, a u tu svrhu stigla je i odluka o spomenutom kažnjavanju.

Ključne riječi

Komentara 133

AA
aabbcc
20:14 13.01.2012.

. Pa sta i u RH su svi plakali za HDZ-om jer je otisao sa vlasti a narod taman naucio da ga pljackaju i jasu ko Magarca !

CH
chainsaw.
23:46 13.01.2012.

13.01.2012. u 23:44h ufrm je napisao/la: ------------------- upravo tako, lol nema ga nesto u zadnje vrijeme, ocito se nesto ozbiljno kuha. ili ga je skucala gripa.

PR
&primjedba
19:47 14.01.2012.

Just another day in the neighborhood

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije