Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ahmadinedžad:

'Oni koji gomilaju nuklearno oružje mentalno su retardirani'

mahmoud ahmadinejad,mahmud ahmadinedžad
AFP/PIXSELL
09.11.2012.
u 18:09

Era korištenja nuklearnog oružja je gotova. Nuklearne bombe više nisu korisne, rekao je iranski predsjednik

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad tijekom boravka u Indoneziji ponovno je odbacio optužbe da njegova zemlja razvija nuklearno oružje, upotrijebivši pritom pomalo oštar rječnik, prenosi RT.

– Era korištenja nuklearnog oružja gotova je. Nuklearne bombe više nisu korisne, a oni koji gomilaju nuklearno oružje politički su nazadni i mentalno retardirani – rekao je Ahmadinedžad u Baliju.

SAD i njegovi saveznici već dugo optužuju Iran da razvija nuklearno oružje, dok iranska vlada ustraje na tvrdnji da nuklearnu energiju namjerava koristiti samo u mirnodopske svrhe. Ahmadinedžad je u Indoneziji rekao kako je bilo kojoj vladi ili agenciji dopuštena inspekcija iranskih nuklearnih postrojenja, iako je Teheran u prošlosti Međunarodnoj agenciji za atomsku energiju (IAEA) uskraćivao pristup nekim postrojenjima.

>> Ahmadinedžad: Izbori u SAD-u su bojno polje za kapitaliste

Komentara 23

TO
Toni50
18:46 09.11.2012.

Pametan državnik, koji je također izjavio šta bi i vrijedilo da mi i naporavimo jednu atomsku bombu naši protivnici imaju 10.000 komada i uništili bi nas totalno !

OB
-obrisani-
18:56 09.11.2012.

to brate nedžade.....

ME
merdevina
18:35 09.11.2012.

I dobro si im rek'o!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije