Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeni kušač

On ima najbolji posao na svijetu: Plaćaju mu da pije!

pivo
PIXSELL
27.05.2013.
u 12:21

Dane Morten Ibsen svakog tjedna popije 2,5 litre besplatnog piva i još ga plaćaju za to

On vjerojatno ima najbolji posao na svijetu – upoznajte čovjeka kojem Carlsberg plaća da pije. Dane Morten Ibsen svakog tjedna popije 2,5 litre besplatno piva jer je službeni kušač “proizvoda” pivske tvrtke, piše Daily Mail.

Ovaj četrdesettrogodišnjak radi u slavnoj tvrtki čiji je reklamni slogan glasio \'Vjerojatno najbolje pivo na svijetu\'.

Mortenov posao je da u središnjici u Kopenhagenu provjerava kvalitetu piva, kako onog u bačvama, tako i piva u konzervama i bocama.

- Savršena čaša Carlsberga trebalo bi posjedovati svjež i pomalo voćan ukus sa savršenim omjerom između ukusa piva i njegovog gorkog završetka – kaže Morten za Daily Mail.

Grupa Calsberg godišnje proizvede 36 milijardi boca piva u 150 zemalja svijeta.

>>Zašto pivo ima tako dobar okus i zašto ga volimo?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije