Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavljao se

Ometao rad centra 112 prijavljivanjem lažnog požara

'unutrasnja.....zagreb.......01.03.2005.   ilustracija , obracunska jedinica sec. /   nova tarifna jedinica  telefoniranje foto: IGOR KRALJ'
'igor kralj'
28.09.2012.
u 07:53

Protiv 14-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina.

VINKOVCI – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 14-godišnjakom iz Gradišta u županjskom kraju utvrđeno je da je 28. kolovoza u 22.40 sati pozivom s mobilnog aparata izvijestio Državnu upravu za zaštitu i spašavanje, Centar 112, da je buknuo požar na ekonomiji u Gradištu, što je za posljedicu imalo angažiranje pripadnika DVD-a Gradište, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska.

Po izlasku na mjesto dojave utvrđeno je da je dojava lažna. Protiv 14-godišnjaka je podnesena  kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina.

O kaznenom djelu izviješten je i Centar za socijalnu skrb u Županji.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni50
10:29 28.09.2012.

Oduzimanje mobilnog te na 5 godina zabrana upotrebe mobilnoga i telefona ...

LI
Lisnjak
19:10 28.09.2012.

takovi nerednici znali su se razvit u velike politicare. zato oprezno s njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije