Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LED fest 2011

Održana bass/broken večer, danas techno/house na Poligonu

PXL_110702_114.jpg
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIxsell
1/6
02.07.2011.
u 11:36

Pred tridesetak posjetitelja na Starom gradu nastupilo pet DJ-a iz tri države

Probrani ljubitelji elektronske glazbe - njih tridesetak - noć na subotu proveli su na Starom gardu Dubovcu u ritmu glazbe izvođača Scanone AV-a iz Velike Britanije, Billaina iz Bosne i Hercegovine, te Kodina, Naosa i Dotsa iz Hrvatske. Ti DJ-i su nastupili u sklopu bass/broken večeri LED festivala, kojeg organizira Udruga za promicanje kreativnosti, rada i organizacije mladih Poluga. Nastupe DJ-a video uratcima pratila je varaždinska VJ skupina FnF5. Predstavila je atraktivnu dinamičnu trodimenzionalnu video instalaciju Kubik. To je bio peti dan održavanja festivala, a šesti i posljednji dan je u subotu (danas) kada će na Poligonu Kinološkog kluba Karlovac na techno-house večeri nastupiti DJ-i Nathan Coles i Pete Lewis iz Velike Britanije, Adrian S iz Kanade, Pavle D iz Italije, Nec, _Prototype i Simba iz Hrvatske, dok su za video ugođaj zaduženi VJ-i Marocco i Loading Data. U slučaju kiše, program, koji traje od 22 do 06 sati, seli se na Stari grad Dubovac. Cijena ulaznice je samo 40 kuna. Zagrijavanje počinje na desnoj obali Korane, sto metara od Poligona, od 14 sati i traje do 20. Tko želi može se opustiti uz Koranu i nastupe DJ-eva Hageea. Omija i Kaina iz Zagreba, te Davea H iz Krapine.

- Uz šum slapa možete čuti nekoliko oblika underground house mjuze, popiti LEDeno pivo i uživati u svim čarima Korane. Obvezna oprema su luftmadrac i dobra volja - kaže Vedran Božić, koordinator programa LED festa.

Bass/broken večeri će se završiti ovogodišnji Led fest, koji je ponudio cjelotjedne sadržaje: besplatnu radionicu iz digitalnog DJ-inga, te raspravu na istu temu, te besplatne radionice iz glazbenih produkcija, VJ-inga i mapiranja. Održana je i radionica o otvaranju franšize elektroničke glazbe.

Komentara 1

MY
Myschiveous
00:02 05.07.2011.

Dragi novinari kad party traje do 6 ujutro onda se broj posjetitelja mjeri u 3 ujutro a ne u 22.05. Držite se vi Ave Karabatić njeni hitovi i koncerti su vam primjereniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije