Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pinezići

Određen mu pritvor jer je sa 30-ak uboda usmrtio prijatelja

Ubojstvo u Pinezićima
Foto: Saša Jokić/PIXSELL
1/3
14.11.2011.
u 13:18

U subotu oko 13.30 sati u garaži obiteljske kuće u Pinezićima A. Bičić komadom drva udario je D. Radolovića po glavi, a potom mu je nožem zadao više ubodnih rana po tijelu, od čega je ovaj 29-godišnjak preminuo.

Alenu Bičiću, koji je u subotu u istarskom mjestu Pinezićima sa tridesetak uboda nožem u vrat i prsa usmrtio svog prijatelja Denisa Radolovića iz Marčane, određen je jednomjesečni istražni zatvor. Županijska državna odvjetnica Mirjana Zenzerović zatražila je od suca istrage Županijskog suda u Puli određivanje pritvora za osumnjičenog Bičića zbog utjecaja na svjedoke i mogućeg ponavljanja djela.

Nakon provedenog očevida, kako navodi istarska policija, u subotu oko 13.30 sati u garaži obiteljske kuće u Pinezićima A. Bičić komadom drva udario je D. Radolovića po glavi, a potom mu je nožem zadao više ubodnih rana po tijelu, od čega je ovaj 29-godišnjak preminuo. Motivi strašnog ubojstva, koje je zaprepastilo stanovnike Pinezića i Marčane, još su uvijek nerasvijetljeni, ostaju tek nagađanja što je A. Bičića ponukalo na takav čin.

Poznanici ga opisuju kao mirnog i vrijednog mladog čovjeka, ali je, kažu neki, u posljednje vrijeme bio čudan, navodno je imao psihičkih problema.

Komentara 1

TO
Toni50
19:12 14.11.2011.

u Puli određivanje pritvora za osumnjičenog Bičića zbog utjecaja na svjedoke-kojih nema naravno ne postoje i mogućeg ponavljanja djela...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije