Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogibija Ivane Obad

Odgođena presuda Čolaku i Opačku

Čolak
Borna Filic/PIXSELL
22.10.2015.
u 15:11

Sudac je tužiteljstvu dao rok od 15 dana da optužnicu uskladi s dokazima provedenim na suđenju

- Tužiteljstvo je u ovom predmetu pokazalo izuzetnu pasivnost, a sud nije  mogao preuzeti ulogu tužitelja. Unatoč provedenim vještačenjima i  očitovanjima vještaka, optužba se nije previše mijenjala. Takva nije bila  podobna za donošenje odluke i nije mi preostalo drugo, nego preotvoriti  raspravu dok se optužnica ne uredi - rekao je sudac Općinskog kaznenog suda Milenko Đaković koji je danas trebao objaviti presudu vozačima Marinu Čolaku i Daliboru Opačku, optuženima za pogibiju Ivane Obad (20) u studenom  2010. na autocesti od Zagreba prema Rijeci.

Sudac je tužiteljstvu dao rok  od 15 dana da optužnicu uskladi s dokazima provedenim na suđenju.

>> ‘Bježao sam od ferrarija da me ne bi udario’

Ključne riječi

Komentara 10

GR
grodar
15:23 22.10.2015.

Pa dobro ocete vi njih zatvorit ili ne

RA
Rad
17:51 22.10.2015.

prava slika naseg pravosudja. danas se ljudi ne boje zakona vec postupaju prema svom moralu i eticnosti. to sto Ivane vise nema jer njih dvojica divljaju po autocesti zasluzuje ostre sankcije, ujedno i kao poruka drugima, da ne ostanemo i bez Marije, Ane, Marka isl.

MA
Maja28
17:49 22.10.2015.

Kako može biiti odgođeno i šta se tu imalo čekati do sada i šta tu nije jasno? Bi li bilo isto da je Ivana Obad od nekog ministra kćer?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije