Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera fimi media

Odbijena im žalba - Jurak i njezina suradnica ostaju u zatvoru

jurak
Screenshot: HTV
17.08.2010.
u 15:37

Osumnjičene su da su s Bojanom Dimićem “oprale” 16,5 milijuna kuna na temelju fiktivnih računa.

Nevenka Jurak, vlasnica Fimi Medije, i njezina suradnica Anita Lončar Papeš, osumnjičene da su s Bojanom Dimićem “oprale” 16,5 milijuna kuna na temelju fiktivnih računa, ostaju i dalje u istražnom zatvoru. Naime, izvanraspravno vijeće zagrebačkoga Županijskog suda odbilo je žalbu vlasnice Fimi medije i njezine suradnice na odluku suca istrage Krešimira Devčića, koji im prošli tjedan odredio jednomjesečni istražni zatvor.

I dalje po odluci izvaraspravnog vijeća egzistiraju svi razlozi zbog kojih im je i određen istražni zatvor, a to su opasnost od utjecaja na svjedoke, mogućnosti manipulacije dokumentacijom te opasnost da bi na slobodi mogle ponoviti kazneno djelo.

Osumnjičeni Bojan Dimić nije pritvoren jer je priznao da je sudjelovao u “pranju” novca zadržavajući deset posto provizije.

Komentara 8

BZ
Branko Zajec
15:48 17.08.2010.

Baš to izvan raspravno vijeće nema razumjevanja !!! Gospođa Nevenka Jurak uplatila trotjedno ljetovanje, a sada ju spriječili da ga iskoristi. Tko zna, kada će opet biti u prilici kupati se u moru !?

Avatar Piruška
Piruška
16:05 17.08.2010.

Običan potrčko je u Remetincu, isto kao i Polančec ! Veliki igrači nam se i dalje smiju sa naslovnih strana !

FE
Felicijen
22:18 17.08.2010.

Mora ostati u Remetincu jer je članica odbora za doček Sanadera....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije