Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Odabrani najbolji radovi na temu katastrofa

duzs
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
06.03.2014.
u 11:14

Županijsko prosudbeno povjerenstvo koje se sastalo u Vinkovcima, odabralo je tri najbolja rada na razini Vukovarsko-srijemske županije iz svake kategorije određene natječajem

Državna uprava za zaštitu i spašavanje i ove školske godine raspisala je natječaj za likovne, literarne i foto radove djece i mladih na temu katastrofa i snaga zaštite i spašavanja pa su u Područni ured Vukovar pristiglo  253 likovna i 22 literarna rada učenika iz škola Vukovarsko-srijemske županije. Županijsko prosudbeno povjerenstvo koje se sastalo u Vinkovcima, odabralo je tri najbolja rada na razini Vukovarsko-srijemske županije iz svake kategorije određene natječajem.

Najbolje radove po kategorijama su izradili Karl Kloss, DV Naša radost, Vinkovci, Ružica Jurković, OŠ Mare Švel-Gamiršek Vrbanja, Filip Živić, OŠ Matija Antun Reljković Cerna,  Gloria Radanović, OŠ Julija Benešića Ilok, Tomislav Lučić, OŠ Mate Lovraka Županja, Goran Stokić i IV. razred OŠ Mare Švel-Gamiršek Vrbanja. Izabrani radovi nastavljaju natjecanje na državnoj razini gdje će predstavljati Vukovarsko-srijemsku županiju.

>> Nagrađeni najbolji likovni i litrerarni radovi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije