Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIO UBROJIV
Povratak na članak

Obustavljen postupak protiv Živkovića zbog razbijanja ćirilične ploče

Živkovićev odvjetnik Emil Mitrovski potvrdio nam je da je došlo do obustave postupka te je rekao kako se radi o pravnoj pobjedi, ne političkoj.

Komentari 82

BB
Bruno_Bear1
12:26 01.11.2019.

Ovaj postupak je sramota za hrvatski narod, jer procesuiranje Živkovića je procesuiranje hrvatskog naroda od strane jugo gamadi, komunjara, srpskih zločinaca. Živković je simbol svakog Hrvata koji je podnio bilo kakvu štetu i povredu od agresora i domaćih izdajnika koji su predali naše naoružanje srbima.

VL
MA
marsovac
12:04 01.11.2019.

srpska manjina i trolovi iz regiona, aktivno dijele minuse pro hrvatskome misljenju.

VL
Avatar navijač
navijač
12:10 01.11.2019.

Kad se aboliraju srpski ratni zločinci, to mnogima ne smeta a ovo da stvarno zanimljivo.

VL
Avatar Observer
Observer
12:00 01.11.2019.

Tko je pokrenuo taj postupak do kojeg nije smjelo ni doci kao sto nije smjelo ni doci do postavljanja provokativnih cirilicnih ploca.

VL
Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:30 01.11.2019.

Onaj tko ih je postavljao, a osobito postavljao po noći, je "veliki fajter" i "ne želi biti s 'propalicama' u koloni sjećanja"... "propalicama" poput ovog oca koji je izgubio sinove.... E moj narode.........

VL
Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:35 01.11.2019.

Ćirilica je izglasana "KAD SE STEKNU UVJETI", a uvjeti su 1. Da je Srba u Vukovaru 30% (što je Račan nametnuo za razliku od prijašnjih 51%), 2. Da ne vrijeđa osjećaje Hrvata u Vukovaru (što svojom šutnjom o grobištima i počiniteljima nije stečeno). Svako NAMETANJE ćirilice u Vukovaru, bez ispunjenja ova dva uvjeta, AGRESIJA JE na Vukovar. Dalje se nema što raspravljati s ljevičarima, jugodjecom i četnicima!

VL
MI
Mikiboy
12:08 01.11.2019.

Ostavite čovjeka na miru.

VL
BO
Boryx
13:03 01.11.2019.

Kada će biti postupak protiv Milanovićevog MILICAJCA koji je Pajićiću raskolio lubanju zbog ovakvog komada plastike? Ko će za to odgovarat jer je čovjek umro od tih posljedica, hoće li itko odgovarat za to UBOJSTVO pa makar bilo iz nehaja?

VL
MA
marsovac
12:00 01.11.2019.

te cirilicne ploce su jednaka provokacija kao kad bi njemci trazili da se po svim koncetracijskim logorima koje su imali uvedu ploce na njemackom jeziku. Mislim na logore van danasnje njemacke. Njemacku manjinu sa podrucja ceske su poslje rata protijerali do zadnjega a ova srbocetnicka u hrvatskoj je jos uvijek tu i usto zele svoje cirilicne ploce. Ha, ha, ha,...to ima samo kod nas u nasem Hrvatskom prdekistanu.

VL
RO
Rope22
15:19 01.11.2019.

Mislim da je došlo vrijeme kada se mora stati na kraj ovom srbotrolanju lajkovima i komentarima na ovom portalu/novinama. Ovo je nedopustivo. I ne radi se tu o nikakvoj zabrani slobode govora, ovdje se samo radi o tome da se stane na kraj srpskom bezobrazluku. Ako to ne žele sami zaposlenici vl-a, ima za to zaduženih službi, koje su uostalom za to plače e.

VL
CR
creedence1954
15:53 01.11.2019.

Postupka nije smjelo ni biti! Postupak je dokaz utjecaja jugo pete kolone u pravosudju!

VL
SN
Snowman
16:00 01.11.2019.

Zivkovic ne treba kod psihijatra, on je zdrav. Mnogi drugi u Hrvatskoj bi morali na pretragu-

VL
DU
Deleted user
23:06 01.11.2019.

Pošteno je bilo prekinuti mučenje oca dva Vukovarska heroja. Godinama su ga mučili pritajeni krvnici njegovih sinova, nadmudrujući sustav, ovo je dobro , ali i dalje nepravedno prema čovjeku i njegovim poginulim sinovima zašto, pa pogledajte što je država trebala odraditi:Tko je "pogurao" da se temeljem pravednog zakona o dvojezičnosti, dopusti temeljem nestvarnih prijava boravišta u Vukovaru, uvođenje ćirilice i represija nad ljudima(ocem dva poginula branitelja) koji su skidali nelegalne ploče. Ne može se nametnutu RH krivica za iseljavanjenje Srba iz Podunavlja silom, jer je međunarodna zajednica mirnom integracijom pripojila i garantirala sigurnost Srbima, a otišli su oni koji su htjeli. Idemo sad članak 12. Ustavnog zakona o manjinama.On definira, "Ravnopravna službena uporaba jezika i pisma kojim se služe pripadnici nacionalne manjine ostvaruje se na području jedinice lokalne samouprave, kada pripadnici pojedine lokalne manjine čine najmanje trećinu stanovnika takove jedinice.Dakle UZ ne kaže "kada po popisu" nego kaže "stanovnika", a stanovnici su oni koji stanuju u toj lokalnoj jedinici imaju stvarno, a ne fiktivno boravište ,prebivalište (provjerite tko stanuje pa će te vidjeti istinu).Držite se zakona o prebivališti Opće Odredbe članak 3. "Smatra se da osoba boravi izvan RH duže od godinu dana i u slučaju kada ona povremeno dolazi u RH, ali u razdoblju od godine dana ne boravi u RH ukupno dulje od 3 mjeseca".članak 10. regulira i provjeru.

VL
NE
NervozniPoštar
17:02 01.11.2019.

Pravosuđe bi ovakve postupke trebalo obustaviti na samom početku. Šest godina su gnjavili optuženog i potrošili silne novce na saslušanja, sudovanja i razna postupanja. Potrošili su tonu papira da bi na kraju odustali. Zapravo bi trebalo obustaviti da pravosuđe bilo što radi jer su im postupci skupi i nesvrsishodni. Bolje da ih nema.

VL
ER
EroK
18:31 01.11.2019.

Sada bi trebalo platiti oštetu Gospodinu Živkoviću za sve pretrpljeno, a ovima koji su po noći stavljali ploče suditi za uznemiravanja i nanošenja boli i nemira svima nama.

VL
DU
Deleted user
22:09 01.11.2019.

Konačno jedna dobra presuda

VL
AD
adrad
14:56 02.11.2019.

Iskreno mi je žao tog čovijeka. Izgubio dva sina u ratu i na kraju se politika poigrava sa njime. Ako nije on kriv, netko je. Da li oni koji su ploče postavili ili oni koji su ga nosili na ramenima? Netko MORA odgovarati. Jer ovaj primjer daje za pravo svakome da uništava tuđu imovinu bez da za to odgovara.

VL
ST
steve
09:14 02.11.2019.

Sada samo treba udarati po jugo pravosudu, pravosudu koje je mucilo gospodina Zivkovica tolike godine. Pupovci se nisu ukljucili u normalan zivot u hrvatskoj medu normalne ljude, a prosle su tolike godine. Cinjenica i jest da se nikada i ne ne ce jer oni vode svoju srbsku "SAN" politiku, zato ima dovoljno razloga za ukinuti "pupo- stranku" i vratiti sve braniteljske ploce gdje su bile i gdje pripadaju biti. Za dom spremni ovjekovijeciti zakonom, i to ce biti pocetak kraja njihovom SANUSNOVIMA.

VL
IV
IvoDivo
16:18 02.11.2019.

Procesuiranje takvog čovjeka sramota je za hrvatski narod, tim više što je napravio ono što podržava 80 % Hrvata koji znaju tko su i što srbi, i što su učinili hrvatskom narodu.

VL
AN
Antonio1952
21:33 01.11.2019.

Kad ce jugo-tuzibabe odgovarat za svoje postupke?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.