Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomogao ubojici?

Obračuni kriminalnih skupina: Osumnjičenog za ubojstvo sa Zrća policija povezala s još jednim

Duge cijevi na ulicama Zadra, priveden ubojica sa Zrća
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
02.09.2022.
u 13:24

Ubijeni Šaković bio je evidentiran kao visokopozicionirani član jedne organizirane kriminalne organizacije. Nakon ubojstva policija je prikupila veći broj dojava od građana, no dio istrage i dalje je otvoren. Za sada su osigurani dokazi da su L.P. (22) i D.T. (28) počinitelji kaznenog djela

Luka Pilčević iz Beograda osumnjičen je za ubojstvo Milića Minje Šakovića, a Kragujevčanin Duško Tanasković da mu je u tome pomogao. To je na konferenciji za medije objavila viša tužiteljica Ana Radović. 

Objasnila je da je protiv njih podnijeta kaznena prijava 20. srpnja, te istog dana raspisana i tjeralica

Potvrdila je i da je Tanasković uhićen u Hrvatskoj zbog drugog kaznenog djela. Radi se o nedavnom atentatu na Zrću, za kojeg je osumnjičen Tanasković. 

Ubijeni Šaković bio je evidentiran kao visokopozicionirani član jedne organizirane kriminalne organizacije. Nakon ubojstva policija je prikupila veći broj dojava od građana, no dio istrage i dalje je otvoren. Za sada su osigurani dokazi da su L.P. (22) i D.T. (28) počinitelji kaznenog djela. Obojica su od ranije poznati policijama drugih država.

Kako objašnjavaju iz policije D.T. je iznajmio stan u kojem je boravio ubojica, zabilježeno je, kažu kada je on ušao i izašao iz Crne Gore.

Viši policijski inspektor u Sektoru za borbu protiv kriminala Draško Kalinić je potvrdio da je to ubojstvo nastavak obračuna kriminalnih skupina.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije