Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA

Srbi pišu: Ubojstvo na Zrću naručio 'odbjegli vođa' suparničkog klana, platio 50.000 eura?

Duge cijevi na ulicama Zadra, priveden ubojica sa Zrća
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
28.08.2022.
u 09:27

Neimenovani izvor također je pojasnio da je za ovu likvidaciju Zvicer imao tim od troje ili četvero ljudi, od kojih je Tanasković trebao pucati, dok su ostali bili zaduženi za logistiku.

Hrvatska, Srbija i Crna Gora provode zajedničku istragu o mafijaškom ubojstvu "škaljarca" Gorana Vlaovića koje je počinjeno u četvrtak na Pagu. Prema neslužbenim informacijama, iza ubojstva stoji "odbjegli vođa kavačkog klana" Radoje Zvicer, a kako bi se riješio suparnika morao je izdvojiti 50.000 eura.

Izvor blizak istrazi za srpski je Kurir ispričao kako je "Vlaović samo jedan u nizu neprijatelja iz suparničkog, "škaljarskog“, klana, koji je morao platiti glavom zbog konkurencije u švercanju narkotika". Neimenovani izvor također je pojasnio da je za ovu likvidaciju Zvicer imao tim od troje ili četvero ljudi, od kojih je Tanasković trebao pucati, dok su ostali bili zaduženi za logistiku.

U organizaciji zločina sudjelovalo je više ljudi, a Duško Tanasković bio je zadužen za samo ubojstvo. Uhićen je ubrzo nakon što je oko 6 sati ujutro presudio Vlaoviću, a potencijalno kobna pogreška bila je u tome što se, nakon što je zapucao i pobjegao, vratio provjeriti je li 'obavio posao do kraja', zbog čega ga je policija brže uhvatila.

Jutarnji list piše kako je Tanasković kada su ga pronašli pokušavao udaranjem o kamen razbiti svoj mobitel.

VIDEO: U centru Siska se urušila zgrada oštećena u potresu, nema ozlijeđenih

 

Komentara 8

DU
Deleted user
09:44 28.08.2022.

Tu je Hrvatska bila samo scenski postav odnosno eventualno Mongolija, jedna od najviše rijetko naseljenih država svijeta bi možda mogla pružiti neki "zaštitni" faktor nekome tko je na "piku" u tom epohalnom sukobu CG klanova. Bilo već sličnih egzekucija u Grčkoj, Španjolskoj i dr. pa Crna Gora od nevine faze "duvan šverc-komerc" sad stekla gadnu reputaciju po narko klanovima. Inače, presudno važno pitanje nije da li se tko skita Hrvatskom mimo znanja MUP-a i SOA nego da li netko od uključenih u ovu epizodu ima hrv. putovnicu i tko mu to sredio. To je nešto što lebdi u zraku jer svi koji nešto znače u podzemlju susjednih država imaju hrv. putovnicu. Kako? €€€€€€pa lako...

Avatar Ledeni
Ledeni
09:52 28.08.2022.

Moraš biti jako pametan da za 50.000 eura dobiješ 20 godina zatvora. Ne bih za 50 milijuna.

BR
brzizestok
12:12 28.08.2022.

Za tu lovu ka je mogao i pokopat odmah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije