Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOBIO SE SA ZAPOSLENIKOM

Obračun u trgovini u Njemačkoj kobno završio: Kupac preminuo zbog teške ozljede glave

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
18.01.2022.
u 12:59

Nakon što nije htio otići iz trgovine, zaposlenik trgovine i navodno pijani kupac su se fizički sukobili

Muškarac (55) preminuo je nekoliko dana nakon fizičkog obračuna u trgovini u Fürthu u Bavarskoj.

Policija je prošlu srijedu priopćila da je došlo do svađe i fizičkog obračuna između 55-godišnjeg kupca i zaposlenika.

– Muškarac je tijekom svađe zadobio teške ozljede glave i prevezen je u bolnicu. Preminuo je tijekom vikenda u bolnici –  priopćila je policija jučer, prenosi Fenix magazin.

Prema pisanju njemačkih medija, kupac je navodno izazvao svađu u supermarketu u srijedu poslijepodne. Nakon što nije htio otići iz trgovine, zaposlenik trgovine i navodno pijani kupac su se fizički sukobili. Kupac je na kraju izgubio svijest i policija ga je morala oživljavati. Stigla je hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu gdje je preminuo.

Istražitelji traže svjedoke, posebno osobe koje su bile u trgovini u vrijeme svađe.

 

Ključne riječi

Komentara 5

IZ
iznadzagrebanebo
13:56 18.01.2022.

Obično se zna uzrok svađe, no ovog puta ne; da nije svađa nastala oko ausvajsa ili maske, pa završila smrću antivaksera!? Dajte novinari, recite što je bilo, vi ste čak i lov na necijepljene sposobni nametati kao nešto pozitivno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije