Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora pred izbore

Obnovljeni liberali u nedjelju na provjeri vlastite političke snage

darinko kosor (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/4
06.12.2010.
u 20:02

– Premda mnogi tvrde da ovi izbori nisu važni, nama u HSLS-u iznimno su važni jer se prije samo četiri mjeseca tvrdilo da ni u Bjelovaru, a ni u ovoj županiji više neće biti HSLS-a – rekao je Kosor.

BJELOVAR – Želeći podržati stranačke kolege koji ove nedjelje na izborima za mjesne odbore imaju prvu provjeru vlastite političke snage, u Bjelovaru je večeras boravio predsjednik HSLS-a Darinko Kosor. Na skupu u hotelu Central, na kojem se okupilo nešto više od stotinjak članova i simpatizera stranke, predstavljeni su nositelji lista u 25 od 38 mjesnih odbora na području grada u kojima će HSLS-a prvi put u 20 godina političkog djelovanja samostalno izaći na izbore.

– Premda mnogi tvrde da ovi izbori nisu važni, nama u HSLS-u iznimno su važni jer se prije samo četiri mjeseca tvrdilo da ni u Bjelovaru, a ni u ovoj županiji više neće biti HSLS-a – rekao je Kosor dodajući da se sada jasno vidi da je stranka ovdje ne samo preživjela nego da će uskoro biti jača nego prije, što će izborni rezultati najbolje i potvrditi.

– HSLS danas samostalno izlazi na izbore za mjesne odbore, sutra će samostalno izaći na parlamentarne izbore, a za dvije i pol godine samostalno će izaći na izbore za Grad Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorsku županiju – poručio je Kosor dodajući da HSLS više neće biti stranka koja će se skrivati iza bilo koje druge političke opcije.

– Ovo je samo nastavak rađanja novog HSLS-a, a ovakvim pristupom siguran sam da ćemo u ovom gradu i ovoj županiji ponovo ostvarivati dobre izborne rezultate – zaključio je Kosor napominjući da ove nedjelje očekuje odličan izborni rezultat.

Osim stranačkog šefa na skupu su još govorili Dario Hrebak i Alen Baščevan, predsjednici gradskog i županijskog HSLS-a.

Ključne riječi

Komentara 4

PO
pojedinac
17:14 08.12.2010.

Bio prisutan na skupu iako nisam član. Skup odličan mladošću i optimizmom odiše. Mnogi će pozeleniti od muke zbog njih Siguran sam da je to snaga koja nadire.

MR
mravac
10:10 07.12.2010.

Ma kakva dva Pana Đurđa je sada zauzeta bunikom i HDZom.

JI
jimbeam
07:55 07.12.2010.

Đurđa,daj dva pana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije