Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBNOVA KUĆA NA BANOVINI

'Smeta im jer smo smanjili prostor dnevnog boravka kako bismo osigurali jednu spavaću sobu više'

02.01.2022.
u 06:59

Odrađen je opsežan posao u području javnih objekata i infrastrukture, sve škole na području potresa su u funkciji, kao i čitav javni sektor. Treba naći snage i strpljenja, a na ljeto će slika biti potpuno drugačija, kaže državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu

Komentara 6

RI
rimac444
09:28 02.01.2022.

Veliki broj vlasnika će blagosljivljati potres koji je sruši ono što se davno trebalo srušiti a sada će dobiti nove kuće sa našim novcima i postati vlasnici. Vlasnici sličnih oronulih kuća koji nisu bili te sreće da im potres sruši kuču če i dalje ostati vlasnici oronulih bezvrijednih kuća.

PR
Prekosutra
11:19 02.01.2022.

Dajte se - vi negativci - suzdrzite od objavljivanja vaseg jalnig karaktera! Za pocetak brojite polagano do tisucu prije objave, nakon tjedan dana do sto, a nakon mjesec dana do deset!

AT
ATG
10:01 02.01.2022.

Treba pomoći, ali treba imati i kriterije. Nadam se samo da u ugovoru o obnovi postoji i klauzula o neprodavanju obnovljene nekretnine i življenju u njoj za neki smisleni period godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?