Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOST IZ SVEMIRA

Obitelj uznemirio prasak u spavaćoj sobi, iznenadili se kada su vidjeli što im je doletjelo u kuću

Foto: Hopewell Township NJ Police
1/2
10.05.2023.
u 11:38

Suzy Kop, vlasnica kuće u američkom Hopewell Townshipu, kazala je kako su mislili prvo da im je netko bacio kamen u spavaću sobu izvana, no brzo su shvatili da nije o tome riječ

Neobičan kamen pronašla je jedna obitelj iz američke savezne države New Jersey u jednoj od spavaćih soba svoje obiteljske kuće u Hopewell Townshipu. Vjeruje se da je riječ o meteoritu koji je doletio u njihovu sobu iz svemira. 

Obitelj je u ponedjeljak čula da je nešto grunulo pa su pomislili kako je netko bacio kamen na njihovu kuću. No, kada su pogledali na pod vidjeli su da nije riječ o običnom kamenu već crnom objektu veličine krumpira koji je još bio topao. Policija je objavila da je kamen veličine 10 puta 15 centimetara, težak oko 1,8 kilograma. 

Suzy Kop, vlasnica kuće, kazala je kako su mislili prvo da im je netko bacio kamen u spavaću sobu izvana, no brzo su shvatili da nije o tome riječ. Sada se planiraju naći s astrofizičarem koji će analizirati objekt. Kamen je probio krov kuće i tako završio u spavaćoj sobi. 

- Mislimo da je meteorit, udario je u krov kuće jer je oštećen, prošao kroz strop i završio na podu. Dodirnula sam ga jer sam mislila da je običan kamen i tada sam osjetila da je još vruć - ispričala je Suzy Kop, piše ABC News. 

Kop je dodala da su službenici za zaštitu od opasnosti došli u njihov dom kako bi provjerili kuću i njezinu obitelj za slučaj da su bili izloženi nekoj vrsti radioaktivnog materijala, ali sve su provjere bile negativne.

VIDEO Cirkuske životinje zauzele mu livadu, a policija tvrdi da u tome nema elemenata niti za prekršaj

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:28 10.05.2023.

"prasak u spavaćoj sobi".....zaključak se nameće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije