Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOSTAVNO STRAŠNO!

Obećali joj čak 100 000 eura. Nije ni slutila što će se dogoditi

laptop
Željko Mršić/PIXSELL
18.12.2020.
u 13:24

Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava, priopćeno je iz PU sisačko-moslovačka.

Policiji je prijavljena prijevara počinjena u razdoblju od 21. studenoga do 17. prosinca, u mjestu Živaja na području Hrvatske Dubice. 

Naime, nepoznati je počinitelj s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi putem društvene mreže doveo u zabludu 53-godišnjakinju, kojoj je obećao 100.000 eura, ukoliko uplati određenu svotu novaca, a što je ista i učinila.

Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava, priopćeno je iz PU sisačko-moslovačka. 

VIDEO: U zadnji tren izbjegla urušavanje: Samo sam čula pucketanje, sreća moja što sam uspjela iskočiti

Ključne riječi

Komentara 6

SU
subara
12:18 19.12.2020.

pohlepa. tako im treba.

CO
Condorgrab
20:42 18.12.2020.

Nema boljih pušioničara od Rvata. Zato ovdje HDZ-u cvatu ruže...

MO
modovisisajteMaraschino
13:56 18.12.2020.

dobro kaže ona da se poštenog čovjeka ne može prevariti... pohlepa za brzom zaradom čini laku metu za prevarante

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije