Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOSTAVNO STRAŠNO!
Povratak na članak

Obećali joj čak 100 000 eura. Nije ni slutila što će se dogoditi

Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava, priopćeno je iz PU sisačko-moslovačka.

Komentari 6

SU
subara
12:18 19.12.2020.

pohlepa. tako im treba.

VL
CO
Condorgrab
20:42 18.12.2020.

Nema boljih pušioničara od Rvata. Zato ovdje HDZ-u cvatu ruže...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
13:56 18.12.2020.

dobro kaže ona da se poštenog čovjeka ne može prevariti... pohlepa za brzom zaradom čini laku metu za prevarante

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
13:39 18.12.2020.

to tako uvjek ide kod ljudi u vrijee kuge gladi rata i neiaštine lopine nikad ne spavaju tajedno s prevarantima i muljatorima koji su stručnjaci za izmusti i uzet novce naivnima lovu a s druge strane jednostavno rečeno mnoge nijeje niti za žalit jer su pohlepni isto kao i muljatori ko li če kom normalno gledajuči obečat za neku siču stotinu tisuča eura da če ih dobit taj moa imat rupu u mozgu gospodo moja ili kako narod veli hočeju mnogi kruha bogatstva bez rada i motike pa ko voli nekizvoli no nažalost internet je pun takvih ludom obečanje a nama štoih je više radovanje prije nego liuzmeš i polakomiš se dobropromisli dal ima realnosti a onda idi da ne trpamokorjele kriminalce koji upadaju ipljačkaju to je opet drugi soj a ovi su specijalci za prevare i ovakav način lažna obečanja pa poslije plači jer si si sam kriv i da tto završim jako maloje šanse da če tog uhvatit i nači kad jednom takva prevara iziđe na lice svijetlosti nestaju takvi a i pitanje je je dal je tu ili u drugoj nam susjednoj državi i zbogom đaci veseljaci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.