Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐEN ZLOČIN

Stravična priča iz Portugala: Ubile ga i odsjekle prste da mu mogu ukrasti novac

Controls at the Spanish-Portuguese border in Vilar Formoso
Foto: RAFAEL MARCHANTE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
06.04.2020.
u 15:59

Osumnjičene za okrutno ubojstvo suđenje će čekati u zatvoru.

Portugalska policija uhitila je 19-godišnju Mariu Malveir i 23-godišnju Marianu Fonseca pod sumnjom da su ubile Dioga Goncalvesa i odrezale njegove prste kako bi pristupile njegovom bankovnom računu i ukrale 60 tisuća funti vrijedno nasljedstvo. 

Lokalni mediji pišu da je 19-godišnja zaštitarka navodno obećala žrtvi ples u krilu kako bi ga zavezala za stolicu prije nego što ga je zadavila i raskomadala s mačem i sjekiricom za meso. Uz pomoć svoje djevojke, medicinske sestre Mariane Fonsece riješile su se tijela tako što su ga bacile u rijeku Taviru. 

Policijska istraga je pokrenuta nakon što su građani pronašli dijelove tijela nesretnog mladića, te je istraga dovela do njih dvije. 

Načelnik policijske postaje u Faru Antonio Madureira kazao je kako se vjeruje da je motiv ubojstvo bio novac i uključivalo je korištenje odrezanih prstiju žrtve kako bi se pristupilo aplikaciji njegovog bankovnog računa. Naime, žrtva je dobila 60 tisuća funti nasljedstva nakon prometne nesreće u kojoj je stradala njegova majka u srpnju 2016. godine. 

Osumnjičene za okrutno ubojstvo suđenje će čekati u zatvoru, prenosi Daily Mail. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije