Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 8°C
  • Žegarni:

    Treba nam napokon jedan dobro urađeni dokumentarni film o dogadjajima od 90te.Ali bez ljevičarskih laži. Možda i sa pogledima na događaje od 1914 itd. Oni mlađi odnosno mladegeneracije u inozemstvu ali i u nas koji su malo zainteresirani za našu ... prikaži još! povjest trebaju imati događaje prezentirane iz naše perspektive. Ovako slušaju i gledaju samo tuđe predrasude, poluistine odnosno bezobrazne laži o bliskoj i daljoj povjesti. Na Wikipediji imamo naprimker samo jugosrbsku perspektivu događaja gdje se nama podmeče sve i svašta a oni svoje samo priznaju što je nepobitno dokazano a sve drugo uljepšavaju i prešućuju.

  • Changi:

    Skoko već 25 godina "brendira" Hrvatsku i na ime toga mažnjava lovu od HTZ-a. Izmišlja toplu vodu. Tko je radio brending Italiji, Francuskoj, pa i manjim zemljama, Luksemburgù, Monaku, Danskoj? Sve dođe samo od sebe...za Hrvatsku zna tko treba znati.

  • Dolinski:

    Ne trebaju nama priče nego rezultati, do rezultata se može doći samo ako se pojednostavi malo poduzetništvo i smanji porezna presija na malo poduzetništvo (bila neki dan odlična kolumna na tu temu tu na večernjem)

Još iz rubrike Vijesti

Počela sezona berbe u voćnjacima i poljima, ali nedostaje radnika
2
POČELA SEZONA BERBE

‘U poljoprivredi angažirati i one koji su sad ostali bez posla’

Varese, Italija
Liječnik i oboljeli muškarac

Svjedočili o užasima kroz koje prolaze: 'Na odjelu nitko nije stariji od 50 i svi su kritično'

16
Ministar zdravstva Vili Beroš i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović
Koronavirus u Hrvatskoj

Konvoj autobusa s Hrvatima iz Austrije stigao u Hrvatsku

33