Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2.7 prema richteru

Novi potres kod Petrinje: 'Kuća se zatresla. Do kada više?'

EMSC
11.01.2022.
u 23:15

Magnituda potresa iznosila je 2.7 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III-IV stupnja EMS ljestvice, izvjestila je Seizmološka služba

Večeras u 22 sata i 32 minute seizmografi Seizmološke službe RH zabilježili su slab potres s epicentrom 9 kilometara jugo-jugoistočno od Petrinje, kod Čuntića. 

Magnituda potresa iznosila je 2.7 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III-IV stupnja EMS ljestvice, izvjestila je Seizmološka služba. 

'Petrinja, tutnjava iz daljine. Kuća se zatresla. Do kada više?', 'Plitak potres u Petrinji, glasna tutnjava, vibracija ispod kuce bez cimanja zidova', 'Jaka tutnjava i lagana trešnja', neka su od svjedočanstava na EMSC-u. 

Ključne riječi

Komentara 8

FO
fortinaf
00:28 12.01.2022.

Daj vise prestanite sa glupostima, a vi koji pisete gluposti po komentarima idite se obrazovati, mene bi bilo sramota pisati gluposti kakve vi pisete...

Avatar Cera
Cera
06:01 12.01.2022.

Kod nas je na 5,5 drmalo 9 mjeseci poslje pa vjerojatno kod vas bude duplo jer eto nažalost potres je bio jači sigurno više od 30-50 puta... Nije vam lako jer čovjek ne može u miru zaspati ali nadajmo sese da će stati čim prije

MA
manaslu
23:53 11.01.2022.

Čekamo vrle seizmologe da objasne što ne znaju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije