Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebaju pomoć

Novi dom osječkoj obitelji kojoj su majka i sin poginuli u požaru

Suzana Pavić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/2
25.02.2014.
u 14:38

Vatrogasci su Kseniju pronašli u kupaonici, a pougljeno tijelo sina Kristijana u naslonjaču. Otac se uspio spasiti, a kći i mlađi sin bili su kobne večeri u posjetu ujaku

 Ksenija Švajger (50) i njezin sin Kristijan Pavić (28) poginuli su u subotu navečer u požaru u Ulici Matije Gupca u Osijeku, a tri člana obitelji koji su izbjegli tragediju ostali su bez krova nad glavom. U pomoć je priskočio Grad Osijek pa će se suprug pokojnice Siniša (55), kći Suzana (20) i 14-godišnji sin privremeno smjestiti na novu adresu u Opatijskoj ulici.

Živjeli bez struje i vode

Ključeve namještenog stana od 25 kvadrata uručio im je danas gradonačelnik Ivica Vrkić. Oba su stana, inače, u vlasništvu Ureda za upravljanje državnom imovinom.
Obitelj je od Grada dobila i 10.000 kuna kako bi imali za život jer im je vatra doslovce progutala sve što su imali.

Stravični požar buknuo je oko 20.45 sati. Obitelj je teško živjela, bez struje i vode. Vatrogasci su nesretnu Kseniju pronašli u kupaonici, a pougljeno tijelo njezina sina Kristijana zatekli su u naslonjaču. Kći i mlađi sin bili su kobne večeri u posjetu ujaku, a otac je uspio spasiti živu glavu pred vatrenom stihiju, prošavši s lakšim ozljedama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije