Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrpa prijava

VIDEO Novi detalji o napadu na policajce: Kamen je bacilo dijete

Napad na policajce u Međimurju
Foto: Facebook/Želim normalan život u Međimurju
1/7
13.08.2019.
u 11:01

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 37-godišnjakinja i 18-godišnjak počinili kazneno djelo napada na službenu osobu i protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Poznati su novi detalji o napadu na policajce u Sitnicama u Međimurskoj županiji prošle subote. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 37-godišnjakinja i 18-godišnjak počinili kazneno djelo napada na službenu osobu i protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Prijava ima još.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv 53-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i jučer je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Sudac istrage odredio je zadržavanje u istražnom zatvoru – kažu u PU međimurskoj.

Video: Sukob s policijom u romskom naselju u Međimurju

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika i narušavanje javnog reda i mira građana – protiv 31-godišnjaka i 22-godišnjaka podneseni su optužni prijedlozi prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

– Ujedno je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je kamen koji je pogodio policijskog službenika bacilo dijete. Zbog počinjenja kaznenog djela napada na službenu osobu za to dijete podnijet će se opće posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež – navode u policiji.

Video: Sukob s policijom u romskom naselju u Međimurju

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar marlboro_man
marlboro_man
11:39 13.08.2019.

divno je biti manjina koja je 365 dana u godini na plaćenom godišnjem...

Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
11:06 13.08.2019.

Kajtazijeva djeca!!!

RE
reborn
11:04 13.08.2019.

Što drugo reći osim "Želim normalan život u Međimurju"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije