Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Sitnicama

Mještani policajce gađali kamenjem, četvero ozlijeđenih

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.08.2019.
u 11:49

U subotu oko 15.45 sati u romsko naselje Sitnice kod Murskog Središća policijski službenici došli su nakon dojave građana o narušavanju javnog reda i mira puštanjem glasne glazbe

U Međimurskoj županiji ponovno su napadnuti i ozlijeđeni policajci. U subotu oko 15.45 sati u romsko naselje Sitnice kod Murskog Središća policijski službenici došli su nakon dojave građana o narušavanju javnog reda i mira puštanjem glasne glazbe.

Zatekli su 31-godišnjaka i zamolili ga da stiša glazbu, no umjesto da ih posluša, počeo ih je vrijeđati. Primijenili su nad njim sredstva prisile, što se nije svidjelo 18-godišnjaku i 37-godišnjakinji koji su fizički nasrnuli na policijske službenike.

U vrijeđanju im se pridružio 22-godišnjak, a 53-godišnji mještanin počeo im je prijetiti.

– Za vrijeme postupanja i privođenja uhićenih osoba do službenog vozila oko policijskih službenika se okupila veća skupina građana koji su glasno negodovali, a više je osoba gađalo policijske službenike kamenjem. Jedan kamen pogodio je policijskog službenika. Alkotestiranjem je utvrđeno da su svi uhićeni bili pod utjecajem alkohola – kažu u PU međimurskoj.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su dvoje policijskih službenika te dvojica mještana u dobi od 18 i 22 godine lakše ozlijeđeni.

Komentara 27

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
11:58 12.08.2019.

Samo im dajte prava bez ikakvih obaveza i dalje. Ne trebaju poštivati baš nikakve civilizacijske norme. Jeste li se zapitali odakle im novac za alkohol? Temeljne policije se ne boje, boje se jedino tzv. "nindži" sa crnim kapuljačama.

HO
horton
11:58 12.08.2019.

Nisam za nasilje, ali svaki put kad netko napadne par policajaca treba poslat dva kombija specijalaca.

DD
dr dragon
12:11 12.08.2019.

10.u mjesecu sjeda socijala?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije