Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teror

Novi bombaški napadi na iračke kršćane u Bagdadu

irak
REUTERS
10.11.2010.
u 09:44

Napadi su se dogodili devet dana nakon krvoprolića u katoličkoj crkvi u Bagdadu

Više od 20 osoba je ozlijeđeno, a najmanje su tri poginule u bombaškim napadima na kršćanske četvrti u Bagdadu, prenosi BBC.

Napadi su se dogodili devet dana nakon krvoprolića u katoličkoj crkvi u Bagdadu, kada su islamisti tijekom mise oteli stotinjak vjernika. Odgovornost za taj napad preuzela je ekstremistička sunitska organizacija koja se zove Islamska država Irak.

Neimenovani irački izvori izjavili su za Reuters kako su današnji napadi izravno povezani s napadom od 1. studenoga.

Komentara 49

OB
-obrisani-
21:59 10.11.2010.

to ne razumijem, bogat si, lijepo ti je, uživaš u svojoj kući, imaš love na računu, nov auto, raduckaš lagano zezaš se na forexu, što te sprečava da budeš sretnim

OB
-obrisani-
23:42 10.11.2010.

Marsi, čovječe ne ljuti se... ja te lijepo, onako prijateljski (sad kad smo se pomirili i kad odlaziš) pitam zašto glumiš Mila Geru, kad svi ionako znaju da si Turčin balijske provenijencije...

OB
-obrisani-
14:09 10.11.2010.

rea pa krščanima i islamlijama ste vi prodali Boga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije