Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijela kuća

Nova afera Ivanke Trump: Kako će na ovo reagirati otac Donald?

Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
20.11.2018.
u 08:41

Glasnogovornik odvjetnika Ivanke Trump potvrdio je da je ona doista koristila osobni račun elektronske pošte prije nego je obaviještena o tim propisima

Kći i savjetnica američkog predsjednika Ivanka Trump koristila je osobni račun elektronske pošte u prepiski o vladinim poslovima, što se protivi američkim saveznim propisima, piše u ponedjeljak Washington Post.

Američki dnevnik koji citira neimenovane izvore istaknuo je da su aferu otkrili dužnosnici Bijele kuće.

Upitana na tu temu, Ivanka Trump je kazala kako nije u tijeku s detaljima saveznih propisa, po dnevniku.

Glasnogovornik odvjetnika Ivanke Trump potvrdio je da je ona doista koristila osobni račun elektronske pošte prije nego je obaviještena o tim propisima, te je istaknuo da su svi mejlovi povezani s vladinim poslovima stavljeni na raspolaganje prije nekoliko mjeseci, po Washington Postu.

Ivanka Trump
1/16

Američki predsjednik Donald Trump osudio je u više navrata korištenje privatnog servera za elektronsku poštu za vladine poslove Hillary Clinton, njegove protivnice na predsjedničkim izborima 2016., kad je bila državna tajnica.

>> Tomislav Krasnec o aferi Donalda Truma

Ključne riječi

Komentara 11

BK
Branimir Krešimir
09:19 20.11.2018.

Kako bi bilo,da se malo ostavite Trumpa i okrenite se malo našim političarima i obratite pažnju,gdje oni troše novac hrvatskih obveznika.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
08:56 20.11.2018.

hahaha, šta sve neće krvopije soroševske trkeljat

Avatar zagorac2
zagorac2
08:56 20.11.2018.

problem ipak nije ni kod Trumpa ni kod njegove Ivanke nego je problem kod lijevih balkanskih antifasista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije