Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE SE PRESUDA

Njemačka policija uhitila Hrvata: Provalio u restoran, pa ga policijski pas ugrizao u pokušaja bijega

Velika policijska akcija u Berlinu protiv organiziranog kriminala
Foto: Christophe Gateau/DPA
1/2
07.10.2022.
u 07:48

Kod muškaraca je pronađen alat za provaljivanje i ukradeni novac.

Hrvatski državljanin uhićen je prilikom pokušaja provale u restoran u njemačkom gradu Karlsruheu, a u pokušaju bijega spriječio ga je policijski pas.

"U utorak rano ujutro počinitelj je uhvaćen prilikom provale u restoran u centru Karlsruhea i uhićen. Prilikom pokušaja bijega ugrizao ga je policijski pas. Nešto iza 4 sata ujutro 56-godišnji hrvatski državljanin vjerojatno je otvorio prozor restorana na Amalienstrasse i ušao unutra", navode iz policije, prenosi Fenix-magazin.

U kuhinji je iz vrećice izvadio troznamenkasti iznos gotovine, a zatim pokušao pobjeći od policije koju je prethodno pozvao vlasnik restorana. Policijski pas je na kraju zaustavio provalnika i spriječio ga u bijegu.

"Od ugriza su mu nanesene manje ogrebotine po nogama, zbog čega je kratko bio na bolničkom liječenju”, navela je policija dodajući kako je kod muškaraca pronađen alat za provaljivanje i ukradeni novac.

Zbog okolnosti počinjenja kaznenog djela, na prijedlog državnog odvjetništva u Karlsruheu pokrenut je i proveden tzv. ubrzani postupak. Nakon što se prikupe svi dokazi, muškarac je priveden nadležnom sucu na sudu u Karlsruheu na brzo izricanje presude.

VIDEO: Ubojstva civila u Buči postala su simbol brutalnosti rata u Ukrajini: Tijekom nešto više od mjesec dana okupacije od ukupno 419 osoba ubijeno je i 12 djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije