Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što li je to?

Nitko ne može odgonetnuti o čemu se radi: More na plažu donijelo neobično stvorenje

Foto: Google Street View
04.08.2020.
u 10:39

Biće je uočeno prošle srijede na plaži Merseyside u engleskom Liverpoolu, a tamošnji stanovnici već se danima pitaju što je to

Neobično stvorenje dužine 4,5 metara donijelo je more na jednu britansku plažu, no nitko ne može odgonetnuti o čemu se radi.

Biće je uočeno prošle srijede na plaži Merseyside u engleskom Liverpoolu, a tamošnji stanovnici već se danima pitaju o čemu je riječ.

– Vrlo je bizarno. Dugo je 4,5 metara, ima peraje, krzno i izgleda kao da je još jedno stvorenje povezano s njim, možda pupčanom vrpcom, kao da se rađa – komentirao je jedan lokalac, piše Mirror.

‘SMELLY ’ 15ft MYSTERY SEA CREATURE WASHES UP ON BEACH in UK, leaving locals baffled 8/2/20 One reply read: ‘It’s very...

Objavljuje Dawne DuShaneNedjelja, 2. kolovoza 2020.

– Izgleda poput kita koji je pojeo konja koji je pojeo dupina – drugi je komentar.

Lokalni stanovnici stvorenje su nazvali Ainsdale anomalijom.

– Moja prva pretpostavka bila je da je riječ o nekoj vrsti kita. Neki ljudi misle da je krava ili konj. Iskreno, nemamo pojma. Moja najdraža teorija je da je dlakavi mamut ili izvanzemaljac – kaže pak žena koja je prva snimila neobično stvorenje.

U svakom slučaju riječ je o lešu neke životinje.

– Mnoge podsjeća i na slona. Nisam se previše približavala jer užasno smrdi – rekla je jedna 32-godišnjakinja.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
11:13 04.08.2020.

Tipicni primjerak raspadnutog jugoslovenskog zomboida (kako bi to Glasnovic kazao)

SA
sambo
17:31 04.08.2020.

Znam lika koji će znati sigurno odgovor i na ovo pitanje...kao i na pitanje tko je ubio JFKa, koji receptori COVID najlakše prihvaćaju ili pak kako je sa pola litre benzina bez tenkiranja, došao iz Pariza...nevjerojatno nadobudan lik...član jedno par stranaka po potrebi naravno...tako da odgovor na pitanje što je ovo, neće dugo ostati sakriven...

Avatar @proma-trač
@proma-trač
14:06 04.08.2020.

Pijani kit povratio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije