Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrodošlica u Huntsvillu
Povratak na članak

Premijer Milanović stigao u Australiju, sutra se očekuje prosvjed u Sydneyu

Nakon današnjeg svečanog prijema dobrodošlice u gradu Huntsvilleu, Milanović će se sutra sastati s vodećim poslovnim ljudima Novog Južnog Walesa, održati predavanje na Sveučilištu Macquire te posjetiti redakciju Hrvatskog programa na Radioteleviziji SBS.

Komentari 26

Avatar katarina_26
katarina_26
14:14 09.03.2014.

Kotromanović dođe Milanoviću u Australiji kao dvorska luda da mu čuva leđa. Kao Kotromanović je učesnik u ratu a Milanović je poznat po svom domoljubnom kukavičluku. Bože dragi svakakvih jadnika u hrvatskoj politici.

VL
GO
google385
13:42 09.03.2014.

istina prosvjeda nije bilo ali su tamosnji hrvati sredili da milanovica nitko od australijskih politicara ne doceka u zracnoj luci tako da je tamo stigo kao obican putnik ali o trosku hrvatskih poreznih obaveznika bez australijskog tepiha i doceka

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:51 09.03.2014.

Možete si misliti kakva je vlada kad je i Milanović pobjegao od njih na dva tjedna. I ja bih da svaki dan gledam u Grčiće, Jovanoviće, Pusićeve...

VL
DU
Deleted user
13:08 09.03.2014.

Nikakvo čudo od režimskih medija ,ako se dogodi medijska blokada ili filtriranje istinitih informacija o zbivanjima tijekom ovog posjeta.

VL
HO
homofob
16:11 09.03.2014.

"Vaznu personu" i pratnju primio gradonacelnik predgradskog naselja! Vijest objavljena na "skolskim zidnim novinama"! Tri najtiraznije dnevna lista u Australiji niti retka o "Zokiju"! Ako u njihove trazilice utipkate njegovo ime i prezime pojavit ce se clanci o oslobadajucim presudamaama iz Den Hagge generalima Gotovcu i Markacu! "Zoki" osoba oko koje se okrece univerz! Najbolje sto si moze pozeljeti je da netko organizira prosvjede protiv njega. To bi ga mozda izvuklo iz magle irelevantnosti!

VL
Avatar katarina_26
katarina_26
13:56 09.03.2014.

Tko još vjeruje režimskom Jutarnjem listu, Večernjem i HRT-u!? To su tri medija uz Riječki Novi list koji su sinonim za cenzuru.

VL
DE
debelisef
14:49 09.03.2014.

po kaj drug uopce ide tam dolje ? od iseljenika ne moze vise dobit niti lipe, njega i njegvu ideologiju ne vole, a s Australijom imamo robno-novcanu razmjenu u rangu s Zimbabveom. => rezultat : debeli gubitak poreznog novca bezez ikakve koristi i uzalud izgubljeno vrijeme...

VL
HA
Harpoon
16:32 09.03.2014.

Meni je najvažnije da je "VISOKI NEIMENOVANI DUŽNOSNIK IZ VLADE SRETNO STIGAO NA ODREDIŠTE, I ŽELIM MU DA TAMO JAKO DUGGGGGGO I OSTANE. Sada kada je Visoko neimenovani dužnosnik Vlade na produljenom god. odmoru, vjerujem da će Sud u Velikojkoj Gorici donijeti pravednu odluku o izručenju druga Mustača Njemačkoj. Nažalost postoje još "Neimovani visoki izvori na Pantovčaku kao i u raznim komunjarsko-udbaškim lobijima, pa vjerujem da će odvjetnik Nobilo još jako dobro inkasirati svoje pojavljivanje na sudu i pisanju žalbi. Nobilo, ako ima Boga u kojega Ti ne vjeruješ, jednoga češ dana i Ti stati na svoju koru banane. Budi uvjeren.

VL
KI
Kissinger
12:59 09.03.2014.

najgore je nagađati !!!

VL
IC
ICCO
18:45 09.03.2014.

DA, sutra će održati i predavanje na nekom lijevom sveučilištu što i tamo nebi bilo moguće da majka Hrvatska ne financira, hvala Bogu, hrvatske studije. Potpuni fijasko ovog puta nemože se sakriti od turističkog motiva našeg slučajnog Premijera.

VL
KI
Kissinger
07:23 10.03.2014.

zvao me frend iz sydneya.milanović održao predavanje na sveučilištu MACQVIRE,studenti zadovoljni kako izvještava naša televizija SBS(televizija za došljake u australiji).

VL
NA
navijeke
19:20 09.03.2014.

I tako je naš hiperpošten, hipermarljiv, hipersposoban premijer otišao na turističko putovanje u (moramo priznati) prelijepu, razvijenu i prilično egzotičnu zemlju. Jedina je šteta što ipak nije uspio skupiti dovoljno poštenja i otputovati 'da mu rit vidi puta' za svojj novac. Negoo, ima li itko "inside info"? Koliko se sjećam gospodinu premijeru je dugotrajno sjedenje u saborskim klupama izazivalo bolove u preponama, kako let do Australije ipak traje "malo" dulje zabrinut sam za njegovo zdravstveno stanje.

VL
DU
Deleted user
15:17 10.03.2014.

Hrvatski sam branitelj i politika me baš ne zanima, ali može biti sram sve one Hrvate koji protestiraju protiv Hrvatskog premijera oni su za mene ravno četnicima jer Premijer predstavlja institut naše Države kao i našu zastavu, s toga too za mene nisu pravi Hrvati je ne pridonose ugledu naše Domovine Hrvatske. Neka se uče malo od drugih država, npr. kad negdje dođe američki predsjednik svi ga Amerikanci toplo dočekaju bez obzira na političko slaganje, jer on predstavlja Ameriku. Hrvati u Australiji se nemaju što buniti niti ikoga omalovažavati jer, niti jedu težak hrvatski kruh, niti životare nemajući za elementarne potrebe, niti plaćaju porez Hrvatskoj niti pridonose boljitku a ako nešto i pridonose itekako paze da višestruko okrenu pare, baš njjih briga za Hrvate kako žive i kao i za Hrvatsku. SRAM IH BILO.

VL
MA
Marino
19:24 09.03.2014.

Milione i milione dolara su svi HR političari potrošili na takva luksuzna putovanja. Zašto večernji ne objavi statistiku troškova. Koliko se dolara vratilo u državnu kasu kad su tako dobro sklapali međudržavne ugovore..a možda ni to nisu???

VL
Avatar deziderij
deziderij
19:09 09.03.2014.

Zna li bilo tko zbog čega je ovaj nenarodni premijer otišao na taj put ? Bahati zoka je samo kazao da mora tamo otići i da to nerado čini. Ali zašto mora ? Tko ga na to prisiljava a ide sa svojom frau ? Je li i ona morala na taj put ? Šta ova zemlja ima od njegova putovanja, osim troškova naravno ? U svakoj normalnoj i pravnoj državi takvo putovanje bi moralo biti transparentno s obrazloženjem i troškovnikom. Što mi znamo od svega osim da on MORA otputovati ? Tko je ovdje lud ?

VL
DU
Deleted user
17:45 09.03.2014.

Možda da pokuša u srpskim klubovima možda ga oni dočekaju za njih je ionako puno više učinio nego za hrvate.

VL
PE
Perfa57_
18:07 09.03.2014.

Kako smo nisko pali. To je isto kao da predsjednik gradskog odbora Peščenice primi premijera npr Švicarske. Tužno i jadno.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
16:30 09.03.2014.

Za ponedjeljak je najavljen i jedan prosvjed. Povjerenik HSP-a za Australiju i organizator prosvjeda 10. ožujka u Sydneyu Darryl Darko Oreč tvrdi da je Milanović ujedinio Hrvate u Australiji koji žele poručiti da ne odobravaju politiku Kukuriku vlade. Najavljen je i prosvjedni skup u Canberri za 12. ožujka koji organizira Mate Polegubić ispred zgrade Veleposlanstva Republike Hrvatske. ---- Pod hitno zaustaviti ove uzdrmace sta nas sramote okolo po svijetu. Sta da nece mozda kao i Ukrajinci da izvedu drzavni udar na demokratskim putem izabranu Vladu? Da ne trebamo mozda njih pitati tamo medju kangurima u prasumi tko ce nam biti Premijer? Pa koga briga sta se njima svidja ili ne svidja. Aj gledajte svoja posla bando.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
16:54 09.03.2014.

Mnogi su, naročito iz redova HSP-a očekivali da će se Domovinskim ratom vratiti NDH.Jako su se prevarili kada shvatiše da od toga nema ništa.Sada rovare i podmeću vlastitoj vladi izabranoj voljom većine građana RH. Očito je predsjednik Josipović svojim govoromm u Knesetu bio u pravu.

VL
PA
pantigana
13:05 09.03.2014.

nije bilo prosvjeda? zakazao Vaso i brat mu?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.