Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
43 10°C
  • MarkoMaras:

    Pametan čovjek. Mnogo zanimljivih ideja. Ovo mi je najbolje: "Prepoznat ćete genija po tome što manipulira roditelje i učitelje, i kako priprema svoje gnijezdo u kojem može biti lijen."

  • Jelena1377:

    Nije do genijalaca Korado dragi niti do ucitelja niti do prodavaca snova...drustvo je to koje je bolesno. I bolesno je oduvijek...od trena kad je brat dignuo ruku na brata muz na zenu zena na muza otac na sina mama na ... prikaži još! kcer itd itd....bolesno od starta i sposobno za SVE osim za ljubav. I prema sebi i prema drugima...samo novac novac novac reklama reklama pare pare slava slava pare pare prevari ubij pare pare rat rat pare - te mantre nikad nisu budile genijalce i nikad i nece. Genijalac je osoba koja shvaca da jedini kutak svemira koji mozes poboljsat, unaprijediti i prmijeniti jest samoga sebe...zato ne racunajte na genijalce jer oni nece doci.Oni gledaju svoja posla.

  • reborn:

    Učitelji rade "jako odgovoran posao". Rezultat toga posla se zrcali u rezultatima mature. Ono što učitelji isporučuju je na žalost u većini slučajeva - jadno!

Još iz rubrike Vijesti

Koronavirus u Italiji
3
U ITALIJI 4. ŽRTVA KORONAVIRUSA

Sastao se Krizni stožer u Hrvatskoj. Divjak školama: Otkažite putovanja u Italiju

Predsjednik Milanović položio vijence na groblju Mirogoj
Karneval u Imotskom

Milanović osudio paljenje lutke gej para s djetetom: Tražim njihovu javnu ispriku

15
Radnici tvrtke Meiso iz Goričana prosvjedovali su ispred Sabora
DUG 31,4 MILIJUNA KUNA

Radnici strahuju hoće li dobiti novac iz 'kase uzajamne pomoći'