Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
R. Š. zavapio ocu:
Povratak na članak

Nisam je silovao, a u zatvoru neću izdržati

Policija je opet pregledavala zapečaćeni stan u kojem se dogodilo stravično silovanje. Traže predmet kojim je djevojka ozlijeđena

Komentari 87

TH
than
14:27 21.11.2012.

Cijela ta njihova 'prica' je puna rupa. I ne znam sto u cijeloj prici sada radi njegov otac. Da mozda i tata nema prste u prikrivanju dokaza ? Nije se ta krv pojavila nenadano i u kolicini opasnoj po zivot, ako je koristio 'samo' prste. Ukoliko je djevojka bila onesvijestena, onda je to silovanje, pa taman bili i prsti u igri. I sto je neko napisao. Ako se ne sjeca nicega, kako se sjeca da nije kriv ? Uglavnom, sve je nedoreceno, kao neka lose smisljenja prica.

VL
BR
Brdi69
15:02 21.11.2012.

Otac..je bio u posjeti kod sina..u zatvoru..samo 5 min..i ovaj mu je za to vrime..samo rekao..NISAM KRIV,..NISAM KRIV..Jbt..ovo kao u filmovima Alfreda Hitchcockoka...bio je u sobi..cijelo vrime sam sa Nesretnicom koja je MASAKRIRANA..u doljnjem,unutarnjem extremu..Zašto ne pregledaju..mladicevo SPOLOVILO..možda tamo..stoji odgovor..možda Dečko raspolaže..nečim Extremno..velikim sa Extremno dodatnom opremom..razne, piercinge,mentalne i ukrasne dodatku..koji su uzrokovali štetu kod mladenke..ili se neko dodatno pomagalo raspalo..prilikom igre..Ma sjetiti će se..on kad dodje vrijeme suđenja..A ostalih petorica braće..bar imaju Pouku..kako ne treba..upraznjavati..Sex

VL
Avatar Sturmbannführer
Sturmbannführer
20:02 21.11.2012.

Počinitelju 40 godina!

VL
Avatar Torento
Torento
18:01 22.11.2012.

Ne nisi je silovao. Samo si joj čupao probavne i rasplodne organe.

VL
AL
aladar
18:47 22.11.2012.

Hanibal Lecter je mala beba. Ovo je za Holiwood.

VL
AA
Aartur
15:47 21.11.2012.

Djeco, učite od ove budale. Tako to naime izgleda kad prođe učinak droge i alkohola i ostanete sami sa sobom i svojim praznim mozgom koji nije u stanju objasniti ni šta se dogodilo, a kamoli kada i zašto.

VL
AL
aladar
18:55 22.11.2012.

E moj Roko, ako misliš da nećeš izdržati u zatvoru, zatraži da ti amputiraju sve udove, pa se zaposli honorarno kao plutača. Tako nećeš više biti opasan, a zaradu šalji toj curi kojoj si život uništio, da može plaćati lijekove koje će cijeli život trebati.

VL
JA
JackRussell
15:54 21.11.2012.

Zar mediji, korisnici koje ovdje komentiraju nisu ništa naučili iz slučaja Turibak, ono ubojstvo u Španskom proteklog ljeta? Svi ste vi optužili brata da je ubojica, napisani tekstovi "ubio ga zbog ljubomore" i slične gluposti, a dva mjeseca kasnije dokazano jest kako brat nije ubojica. Ovaj mali možda i je kriv, ali dopustite policiji neka to dokaže prije nego uništite još jednu obitelj.

VL
SI
sinaj
16:22 21.11.2012.

Sve će biti bolje kad naša vrla Vlada legalizira lake droge u potpunosti. A mi samo šutke promatramo. Mislim da je gospodin koji tvrdi da su mu srušili kuću zaboravio naglasiti da su mu srušili bespravno sagrađenu kuću.

VL
BV
biserka-v
16:09 21.11.2012.

Tatica se ne treba zavaravati jer mu sin čak i da nije direktno počinitelj očito zna šta se dešavalo i sad šutnjom štiti umno poremećenog pravog silovatelja a zašto bi ga štitio ako i sam nije na neki način sudjelovao u zlodjelu.

VL
AN
Andreeejjj
19:27 21.11.2012.

Tatica naravno zagovara i brani svog sinčića, koja nije baš ljepo odgojio? Čuj, nije KRIV???? Pa nije se djevojka sama rezala flašom i silovala!?!? Nadam se da je policija testirala sve te huligane drogirane? Droga i mašta radita svašta...da nije možda i taj tatica bio na tulumu i on siloao tu djevojku, ako je nije njegov dobar sinčić!?

VL
pčelica
19:48 21.11.2012.

Da slažem se da novinari trebaju pisati o svemu kako bi mi i znali što se događa ako oni ne pišu, ali dali je dobro upasti u nečiju stranicu feisbuka i objaviti slike i optužiti "možda" nevinog momka.Što je ovaj upad u tuđu stranicu? Neka pošteni novinari pišu ima i takvih tekstova ali ima i onih koji su na nivou trla baba lan.

VL
pčelica
19:51 21.11.2012.

Svi vi koji dirate nesretnog oca imate li djecu ili hoćete li ih imati? Onaj ko pošteno radi i odgaja svoju djecu i dogodi se ovako nešto,a nezna jeli mu dijete krivo ili nije što bi trebao da ostavi dijete da ga rastrgaju i sutra se dokaže da nije kriv ....

VL
pčelica
19:55 21.11.2012.

Veliki su propusti napravljeni svih je trebalo odmah testirat na alkohol,droge i svima je trebalo uzeti briseve tu bi bila istina ....

VL
JI
jimbeam
15:08 21.11.2012.

pa ja sam pijan svako malo, pa kad ne mogu, ne mogu, neću joj zato gurat razbijenu bocu.....

VL
Avatar babas
babas
19:07 21.11.2012.

Rezanje i sakaćenje vagine i crijeva ne bih nazvao silovanjem,to je više bilo sadističko sakaćenje na osobito brutalan način i pokušaj ubojstva, nego silovanje

VL
BV
biserka-v
19:15 21.11.2012.

Pa svi ti propusti brinu građane i zato toliko komentiraju jer znaju što je sve u stanju našoj policiji i sudstvu promaći u pojedinim slučajevima 'uglednih' obitelji, zar je potrebna veća potvrda njihove sposobnosti od toga da smo skroz kao nacija opljačkani ispred njihova nosa a da skoro nitko nije odgovarao. Toliko o našoj policiji i njihovom nepobitnom utvrđivanju krivnje i baš zato je bitno da novinari i dalje informiraju građane o svim aspektima ovog postupka.

VL
Avatar nekakav
nekakav
19:15 21.11.2012.

čim je to u dalmaciji, svima nam je jasno sve. jedna orimitivna i zatucana sredina, napušena, sklona ovakvim zločinima. da, treba generalizirati, jer pobogu ljudi, i antonija bilić je nestala u ovom kraju, i sad bi tamo netko treći trebao odgovarati i robijati? nije ni čudo da je tamo dolje propalo sve što je tražilo razmišlkjanje. napušili se tko zna čega, i nikog nije briga. pa kako i bi, kad je policija napušena tamo?!

VL
II
Iib
19:21 21.11.2012.

Slažem se da je nisi silovao jer se to tako ne radi a to što u zatvoru nećeš izdržati zaboli me q.

VL
VA
vadis
14:49 23.11.2012.

Ovoga zlocinca se mora maksimalno kazniti po zakonu. Za teski zlocin teska kazna!!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.