Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
R. Š. zavapio ocu:

Nisam je silovao, a u zatvoru neću izdržati

'18.11.2012., Podstrana - Zapecatcena kuca u kojoj je brutalno silovana dvadesetogodisnja studentica. Djevojka je bila na zabavi s pet mladica, nakon cega je primljena u bolnicu s teskim ozljedama, ra
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
21.11.2012.
u 10:00

Policija je opet pregledavala zapečaćeni stan u kojem se dogodilo stravično silovanje. Traže predmet kojim je djevojka ozlijeđena

Brutalno silovana studentica, koja je u splitski KBC dovezena s teškim ozljedama vagine i utrobe, i dalje ne zna što joj se dogodilo. Ne sjeća se događaja koji je i za istražitelje misterij, ali ne zna ni u kakvom je teškom fizičkom stanju. Počela je lagano komunicirati s liječnicima i žali se na bolove. Posjećuju je roditelji. Shrvani su i vrlo im je teško, ali se drže zbog nje.

Učili matematiku

Užasno je i drugom roditeljskom paru čiji je sin osumnjičeni R. Š. (20), njezin fakultetski kolega, koji je u istražnom zatvoru.

– Jako smo zabrinuti. Posjetili smo ga na Bilicama. Rekao sam mu da će, ako je kriv, morati odgovarati. On kaže da je nevin i da neće dugo izdržati u zatvoru. Strah nas je kako će sve ovo skupa završiti! – očajan je otac studenta koji ističe da je njegov sin obilježen i osuđen prije nego što je i istraga okončana, a kamoli suđenje. Ogorčen je zbog naslova u medijima koji njegova sina nazivaju monstrumom i Trbosjekom.

– Bez ikakvog dokaza njega se optužuje. Srušili su nam kuću u Rogoznici, naša obitelj već je svašta doživjela, ali ovaj pakao... Što će biti ako se na kraju dokaže da on nije kriv? Imam još petoricu sinova, najmlađi dolazi iz škole pod velikim stresom. Vidi novine, pročita naslove, druga djeca prepričavaju svašta što se piše i normalno da dite sve to teško podnosi. Dobio je u školi psihološku pomoć – tihim glasom govori otac.

Kaže da ozlijeđenu djevojku poznaje. Ona je bila prijateljica njegova sina, družili su se i zajedno su učili, ali nisu bili u vezi.

– Ona mu je pomagala oko matematike. Puno su puta zajedno učili. Vjerujte mi, on je momak u redu – slomljen je otac. Od svoga sina nije doznao što se zapravo događalo u petak poslijepodne kada je skupina od pet mladića i tri djevojke zajedno u Podstrani roštiljala i slavila izlazak generala na slobodu. Njih su dvoje navodno ostali sami u dnevnom boravku, ljubeći se i mazeći, a nakon pola sata, kada se društvo vratilo, cura je ležala bez svijesti, u lokvi krvi. To je priča koju su sudionici događaja ispričali istražiteljima, nakon čega su svi pušteni na slobodu, a kaznenu prijavu dobio je 20-godišnjak, koji pak tvrdi da je djevojku dirao samo prstima. No, ozljede vagine, crijeva i trbušne maramice očito su nanesene nekim predmetom. Nitko još ne zna čime. Policija je opet pregledavala zapečaćeni stan u kojem se dogodio tragičan događaj. Traže predmet kojim je ozlijeđena.

Posjetili djevojku u bolnici

– Nije mi ispričao što je bilo, ja sam sa svojim sinom bio 20 sekundi. Rekao mi je samo da nije kriv. Posjeti na Bilicama traju 20 minuta, a on ima i petoricu braće – objašnjava otac. Tvrdi da je posjetio i ozlijeđenu djevojku u splitskom KBC-u.

– Bili smo jučer skupa u bolnici kod male. Ići ćemo i danas – tvrdi i poziva medije neka puste da istražitelji odrade svoj posao. On je uvjeren da će istraga dokazati da njegov sin nije kriv za okrutno silovanje.

>> Užasne ozljede svojoj djevojci nanio je grlićem razbijene boce

Ključne riječi

Komentara 87

TH
than
14:27 21.11.2012.

Cijela ta njihova 'prica' je puna rupa. I ne znam sto u cijeloj prici sada radi njegov otac. Da mozda i tata nema prste u prikrivanju dokaza ? Nije se ta krv pojavila nenadano i u kolicini opasnoj po zivot, ako je koristio 'samo' prste. Ukoliko je djevojka bila onesvijestena, onda je to silovanje, pa taman bili i prsti u igri. I sto je neko napisao. Ako se ne sjeca nicega, kako se sjeca da nije kriv ? Uglavnom, sve je nedoreceno, kao neka lose smisljenja prica.

BR
Brdi69
15:02 21.11.2012.

Otac..je bio u posjeti kod sina..u zatvoru..samo 5 min..i ovaj mu je za to vrime..samo rekao..NISAM KRIV,..NISAM KRIV..Jbt..ovo kao u filmovima Alfreda Hitchcockoka...bio je u sobi..cijelo vrime sam sa Nesretnicom koja je MASAKRIRANA..u doljnjem,unutarnjem extremu..Zašto ne pregledaju..mladicevo SPOLOVILO..možda tamo..stoji odgovor..možda Dečko raspolaže..nečim Extremno..velikim sa Extremno dodatnom opremom..razne, piercinge,mentalne i ukrasne dodatku..koji su uzrokovali štetu kod mladenke..ili se neko dodatno pomagalo raspalo..prilikom igre..Ma sjetiti će se..on kad dodje vrijeme suđenja..A ostalih petorica braće..bar imaju Pouku..kako ne treba..upraznjavati..Sex

VA
vadis
14:49 23.11.2012.

Ovoga zlocinca se mora maksimalno kazniti po zakonu. Za teski zlocin teska kazna!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije