Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mafija i policija

Nikolić: Kriminalci su povezani s vrhom MUP-a

Tomislav Nikolić
Jurica Galoić/PIXSELL
20.06.2014.
u 12:55

Nikolić se danas u podne obratio javnosti povodom saznanja srpskih tajnih službi o vezama srpske mafije s vrhom MUP-a i da zbog toga prijeti opasnost Aleksandru Vučiću da doživi sudbinu Zorana Đinđića.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić je u podnevnom obraćanju javnosti povodom situacije u srpskoj policiji istakao da ni on, ni građani, ni Vlada Srbije nisu zadovoljni borbom protiv kriminala u samoj policiji i pozvao je na nastavak reformi u MUP-u. Zatražio je od Vlade da na odgovorne dužnosti postavi "iskrene i poštene borce protiv kriminala".

- Policija ne smije služiti medijskim manipulacijama, ne smije djelovati pod pritiskom, već mora štititi građane pred zakonom. Mora se znati koga narod bira da se bavi politikom, a tko treba štititi zakon. Građani s pravom očekuju da im država osigura miran život bez straha, a njihovo povjerenje u policiju ovisi od njene efikasnosti. Zato je potreban nastavak reformi u policiji kako bi se stvorila moderna, depolitizirana i učinkovita služba - rekao je Nikolić dodajući kako "nažalost", zbog neprofesionalnog odnosa pojedinaca iz policije prema svom poslu "adekvatna borba protiv kriminala i korupcije nije moguća".

Nikolić se danas u podne obratio javnosti povodom saznanja srpskih tajnih službi o vezama srpske mafije s vrhom MUP-a i da zbog toga prijeti opasnost Aleksandru Vučiću da doživi sudbinu Zorana Đinđića. Vučić će se javnosti obratiti tijekom popodneva, javljaju mediji u Srbiji.

>>'Hrvati su imali razloga pjevati 'Danke Deutschland', Srbi ne'

Komentara 7

DI
dokazano.istinito
18:04 20.06.2014.

mislio je na dacica, ali ni nikolic nije cist

DI
dokazano.istinito
18:28 20.06.2014.

milivoje@ a gdje to on vodi,koji smer desno ili lijevo, zapad ili rusija, nato ili rusija, eu ili azijskoblabla kako je vec zovu ?

MI
Milivoje
18:24 20.06.2014.

pametnije od ovog predsjednika srbija nikad imala nije, od dole je poceo, i tri puta promjenio program partije, od radila stigao do savremenog predsjednika sa najvise glasova , milosevic i ostali su srbiju doveli u sukob sa svima, a ovajj je sada predsjednik koji srbiju bare vodi negdje, a milosevic nigdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije