Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usmrtio par

'Prihvaćam kaznu koja bude i molim za oprost obitelj poginulih'

Nikola Kovačević
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
10.07.2017.
u 19:11

Kovačević je Audi vozio 108 km na sat s 2,16 promila alkohola

Žao mi je. Priznajem da sam skrivio nesreću i prihvaćam kaznu koja bude te molim za oprost obitelj poginulih, ali i moju - rekao je u završnim riječima Nikola Kovačević na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, pišu 24 sata.

Kovačević je optužen da je vozeći pijan lani u travnju usmrtio bračni par Ljiljanu i Aleksandra Kusalovića na Kvaternikovom trgu u Zagrebu, a presuda će biti izrečena u srijedu. Tužiteljstvo je u završnim riječima zatražilo da mu se doživotno oduzme vozačka dozvola. Kovačević, koji je Audi vozio 108 km na sat s 2,16 promila alkohola, ponovio je kako nije vidio unesrećene ljude i kako se ne osjeća krivim za nepružanje pomoći.

- Tek sam sutradan saznao za razmjere nesreće i što se dogodilo - kazao je Kovačević.

Komentara 21

ZV
Zvjerko
19:39 10.07.2017.

Kad bi političari smogli snage i isto tako rekli svom narodu...

BA
baartol
14:22 11.07.2017.

sad cendra kad je dostigao vrhunac svoje bahatosti ...neka pogleda svopju vozačku prošlost zar ne žali za njom zar se nije nista pametnog naučio očito je muska fufice ..u bajbok snjim

DU
Deleted user
21:37 10.07.2017.

Svi ovakvi divljaci su isti,kad su za volanom onda su bahati i bezobrazni,a kad se nekaj dogodi plaču i glume nevinašca. U našem društvu svi sad gledaju idiota kako cvili,a žrtve i obitelj više nitko ne spominje i pita se kako je onima koji zbog probisvjeta više nemaju najmilijih.Kak je počeo na kraju bu ispao žrtva poput horvatinčića i mase takvih zahvaljujući hr pravosuđu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije