Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja:

'Klijentelistički HNS sprečava koaliciju Hrvatska raste da se pridruži reformskoj Vladi'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.12.2015.
u 19:00

Kolman koristi rječnik koji je potpuno neprimjeren javnoj komunikaciji, poručio je Grmoja

Nikola Grmoja, glasnogovornik Mosta, reagirao je na Facebook-status glasnogovornika HNS-a Igora Kolmana koji je Grmoju nazvao "sitnim šovinistom i političkim nasilnikom".

– Gospodin Igor Kolman nažalost koristi rječnik koji je potpuno neprimjeren javnoj komunikaciji. Takvim niskim napadima govori samo o sebi. Vjerujem kako je to posljedica nervoze koja je zahvatila cijeli HNS, očito su ta klijentelistička stranka i privatni interesi njezinih istaknutih članova kamen spoticanja koji sprečava koaliciju Hrvatska raste da se pridruži reformskoj Vladi koju predlaže Most nezavisnih lista – poručio je Grmoja u priopćenju.

Grmoja je prije Kolmanova statusa rekao da je SDP-u u pregovorima najveći uteg HNS. 

>> 'Ovo sada postaje ne Most, nego mostobran za povratak kriminalne organizacije u vlast'

>> Petrov: Očekujem da će razgovori biti gotovi za tjedan-dva dana

Komentara 55

BU
Bulaba
19:08 15.12.2015.

Kolman je lik koji je U ime obitelji nazvao prljavim pokretom. Lik koristi debelo crijevo kao spolni organ, a nas naziva prljavima?

DU
Deleted user
19:18 15.12.2015.

Bravo, konačno da je netko te lopove iz HSN-a nazvao pravi imenom. Samo je trebao biti direktiji i jasniji.

BA
barbaizamerike
19:12 15.12.2015.

Most ako je pametan a to podrzava I Vatikan a i zapad nikako sa SDP jer su nasljednici KPJ koja je propala Hrvatima katolicima a vecina jesu dosta je kimunizma I sinova od komunista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije