Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao u nevjerici

Nikica s Krka božićno jutro pamtit će zauvijek: 'Pecao sam i vidio kita, uopće se nije bojao'

Olujno jugo na otoku Krku
Nel Pavletic/PIXSELL
25.12.2022.
u 13:47

S mladuncem kita, kako govori, proveo je čak dva sata, a bili su udaljeni svega tri metra, ispričao je Nikica iz Njivica na Krku

Isplovio sam oko 8 ujutro kao i inače. Krenuo sam loviti zubatce, kad ono, iza mene, čujem glasan 'šššš', kao da je guma pukla. Bacim opremu i skočim, pa to je kit, ispričao je za 24sata Nikica iz Njivica na Krku, koji će ovo božićno jutro pamtiti zauvijek. S mladuncem kita, kako govori, proveo je čak dva sata, a bili su udaljeni svega tri metra. Najprije je mislio da mu je barka pukla.

- Preplašio sam se, ali samo na prvu. Odmah sam spremio alat i jurnuo po kameru. Vidio sam da ima ozljede, ali mislim da nisu strašne. Imao je nekih 9-10 metara, negdje duplo veći od moje barke. Išli smo zajedno do uvale 'Blatne', ja sam se vraćao prema Njivicama, a on je nastavio put Cresa. Bilo je prekrasno - opisuje Nikica za 24sata.

- Znao bi nestati na par minuta, a onda bi došao po zrak. Izdržao bi pod vodom čak po četiri minute. Kad bih mu se približio, ostajao je na površini, uopće se nije bojao. Na moru sam stalno, viđam dupine i svašta drugo, ali ovo još nisam vidio. Nisam uopće pecao ostatak jutra - dodaje

- Nije prošla ni minuta, već sam čuo kao da je guma pukla. Bio je jako blizu obale, tu je more samo trideset metara duboko. Ni prijatelji ne vjeruju što se dogodilo, bilo je jako zanimljivo - zaključio je Nikica.

Video: Napad u Slavonskom Brodu: Nogom u glavu udario 'Djeda Božićnjaka' koji je ležao na cesti

Ključne riječi

Komentara 4

FO
forfun
17:09 25.12.2022.

I gdje su slike s kamere?

GR
Grickalica
16:13 26.12.2022.

Stari moj cuo sam svakakvih isprika pred zenom, ali ova je vrh. Pozvati novinare da bi bio sto uvjerljiviji, ma cudo si, svaka ti cast.

DU
Deleted user
20:59 25.12.2022.

Pecao je . Vjerojatno šarane i kečige. I to na Božić. Čudno. vrlo čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije