Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BABINOJ GREDI

Nijemca opljačkali dok je spavao u parkiranom automobilu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
02.11.2021.
u 17:06

Iz policije navode kako provode kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja protiv kojih slijedi kaznena prijava za kazneno djelo Teška krađa

Iz policije svako malo izvješćuju o najrazličitijim krađama među kojima su mnoge od njih po mnogo toga neobične. Ipak, jedna od neobičnijih krađa dogodila se 30. listopada, oko 6.20 sati, na parkiralištu benzinske postaje u Babinoj Gredi.

Prema navodima policije krađa se dogodila dok je 62-godišnji državljanin Njemačke spavao u svom osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka. Tom prilikom su automobilu prišla dvojica nepoznatih muškaraca koji su prorezali pneumatik na prednjem kotaču te razbili staklo na suvozačevim vratima.

Pri tome su otuđili torbicu sa suvozačevog sjedala u kojoj su se nalazili osobni dokumenti, novac i drugi predmeti. Potom su se s otuđenom torbicom udaljili osobnim automobilom. Prema izjavi oštećenog, počinjena materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Iz policije navode kako provode kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja protiv kojih slijedi kaznena prijava za kazneno djelo Teška krađa.

U međuvremenu su iz policije javili kako je nekoliko sati kasnije 44-godišnji vozač teretnog vozila pronašao torbicu koja je bila odbačena na zaustavnoj traci autoceste Babina greda-Županja i koja je vraćena vlasniku.

>> VIDEO Rusi dolaze na besplatno cijepljenje u Hrvatsku: Mogu birati između Zagreba i Pule, a boravak od četiri dana mogu upotpuniti turističkim razgledavanjem

Ključne riječi

Komentara 4

PR
Pravednik69
06:22 03.11.2021.

Čuj pokralo ga na spavanju i čudi se? Pa u Hr se javno krade svi redom, nema spavanja ko u dojčlandu . U lopovskoj si državi.

RU
rucna
19:56 02.11.2021.

Nije to teska kradja, torbica je lagana.

PU
paul-umpe
18:40 02.11.2021.

pa ima HAC kamere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije