Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nije znala ni u koju joj se školu sin upisao

24.02.2009.
u 22:24

– Sve su te izjave moje bivše supruge Sonje Vidaković u medijima neistinite. Neka kaže u čijem se policijskom stanu krila dva mjeseca kada je otišla iz naše kuće i s kim je i zašto tada otišla. Tada je i djecu ostavila i nije ih trebala godinama, a sin ni danas ne razgovara s njom.

Djecu smo othranili moja majka i ja, a ona je tih godina bila u Sloveniji, Srbiji i tko zna gdje a da nije ni pitala za njih. Sin je završio osnovnu školu i upisao srednju, a ona nije znala s kojim uspjehom je završio i koju školu je upisao – rekao je Mitar Vidaković, bivši suprug Sonje Vidaković, koja je umalo završila u zatvoru jer nije platila zaostalu alimentaciju. Vidaković kaže da suprugu nikad nije tukao te da su njezine tvrdnje da je na njoj slomio biljarski štap također neistinite.

– Činjenica je i da cijeli iznos za alimentaciju nije platila, ali i da je rasprodala obiteljsko imanje, od kojega novca nema. Ali ako sam ja već takav monstrum, zašto još uvijek nosi moje prezime? – navodi Mitar.

I njegova sestra Stoja Lazić stala je u bratovu obranu, dodajući da su bračni problemi Vidakovića započeli 1998. godine, kad je Sonja počela raditi u njihovu lokalu, nositi minice i sl.

– I ove njezine najnovije laži dokazuju da ne misli na dobrobit svoje djece – istaknula je Sonja Lazić.

Sonja Vidaković danas je u Županijski sud predala sve tražene zamolbe i dokumente te je sad u iščekivanju odluke suda o odgađanju zatvorske kazne.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije