Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepucavanje

Nije dugo trebalo čekati: Milanović odgovorio Plenkoviću

Zoran Milanović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
02.07.2019.
u 13:44

Nekome tko je uspio u nekoliko dana prije nego što postane članica Unije uništiti imidž (Hrvatske) u najvažnijoj članici Unije bilo bi bolje da šuti nego da komentira, a uopće ne zna što se ovdje zbiva, poručio je Plenković Milanoviću

Nakon što je premijer Andrej Plenković u Bruxellesu odgovorio na kritike bivšeg premijera Zorana Milanovića, vrlo se brzo na svom Facebooku oglasio i sam Milanović.

"Iako nam veliki dedramatizator brani govoriti, prinosim njegovoj pažnji da u Briselu predstavlja hrvatske interese. Bilo bi dobro da tijekom svih tih besanih noći, uz silnu brigu za Pučane i svoje privatne poslove, pronađe malo vremena i za Hrvatsku. Ako nas se sjeti, sjeti, ako ne – nikome ništa. I dalje mu želim da se izbori za mjesto predsjednika Europske komisije. Pozdrav iz Hrvatske!" napisao je Milanović.

Podsjetimo, Milanović je Plenkovića jučer optužio za "pokoravanje Hrvatske stajalištima nekakve Pučke stranke" te da "svojim potpuno privatnim ponašanjem" nanosi štetu našim interesima u EU.

– Nekome tko je uspio u nekoliko dana prije nego što postane članica Unije uništiti imidž (Hrvatske) u najvažnijoj članici Unije bilo bi bolje da šuti nego da komentira, a uopće ne zna što se ovdje zbiva – odgovorio mu je Plenković danas u Bruxellesu.

Video: Plenković nakon maratonskih pregovora na summitu

Komentara 88

MU
muh
14:02 02.07.2019.

Milanović kad otvori usta gubi dva posto tako da kad šuti imat če najbolji rezultat ali još uvijek neče biti dovoljno. Rodženi gubitnik.

DA
Dalekovod
13:55 02.07.2019.

Uvazeni bivsi Gospodine Premijeru Milanovic , Čijih ste Dvanaest moljardi kuna dali Uljaniku za brodove koji nisu izgrađeni ??

DF
Dragan Filipović
14:13 02.07.2019.

Lex Perković. Što ste htijeli od Hrvatske...? Pokrijte se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije