Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao kod kamenjaka

Ni nakon 48 sati nema rezultata u potrazi za ribarom

ribarica (1)
Filip Brala/PIXSELL
20.04.2011.
u 15:54

Prema riječima člana posade koji je u trenutku pada bio na ribarici zapovjednik je najvjerojatnije pao u more pripremajući ribarski alat za planirani ribolov.

Za ribarom E. G. (49) iz Rijeke koji je u nedjelju s ribarskog broda "Željka" pao u more oko 12 nautičkih milja južno od rta Kamenjak tragat će se danas do 17 sati kada će se iz potrage vratiti i brod "Vid" Lučke kapetanije Rijeka. Plovila koja su bila uključena u potragu danas su se vratila u svoje matične luke, a u potrazi je još samo brod Lučke kapetanije Rijeka.

Akcija potrage za ribarom trajala je ukupno 48 sati i nije dala rezultata, a procjenjuje se da čovjek u moru temperature 15 Celzijevih stupnjeva može preživjeti najviše šest sati.

Lučka kapetanija Pula nakon službenog završetka potrage pretraživat će područje nestanka u sklopu svojih redovitih aktivnosti, kažu u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture. Od trenutka dojave o nezgodi u potragu za ribarom bile su uključene lučke kapetanije Rijeka i Pula, riječka i pulska pomorska policija te zrakoplov Obalne straže RH.

Prema riječima člana posade koji je u trenutku pada bio na ribarici zapovjednik je najvjerojatnije pao u more pripremajući  ribarski alat za planirani ribolov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije