Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svinjska gripa

Ni gradonačelnik Kerum neće moći posjetiti prvorođenče u 2011.

gripa
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
31.12.2010.
u 14:26

Zbog opasnosti od širenja svinjske gripe uprava Kliničkoga bolničkog centra Split zabranila je do daljnjega sve posjete bolesnicima

Zbog opasnosti od širenja svinjske gripe uprava Kliničkoga bolničkog centra Split zabranila je do daljnjega sve posjete bolesnicima.

– Nazvao me šef Klinike za zarazne bolesti prof. dr. Nikola Bradarić, koji je u dogovoru s Epidemiološkom službom predložio da bi trebalo zabraniti posjete zbog svinjske gripe.

Na temelju toga donio sam odluku koja je u interesu bolesnika, ali i svih građana – kazao je za Večernjak dr. Dujomir Marasović, ravnatelj splitske bolnice.

Naglašava da ima povjerenja u naše ljude i nada se da će odluku poštovati, da neće stvarati nikakve probleme.

Moli sve da odluku poštuju radi općeg dobra.

S obzirom na to da je splitski gradonačelnik Željko Kerum najavio da će sutra, 1. siječnja, prijepodne, što je tradicija, posjetiti prvo dijete rođeno u Novoj godini i njegovu majku, pitali smo ravnatelja Marasovića odnosi li se to i na gradonačelnika.

– Nema iznimki! To se odnosi na svakoga pa i na Keruma.

Dodaje da mu Kerum nije najavio dolazak.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
14:41 31.12.2010.

Niti gradonačelnik Kerum neće moći posjetiti prvorođenče u 2011. ............... :-))))) onda će moratiti u karatin. Bolesni su u bolnici. On ide da vidi zdravo dete a ne bolesno . Kolika se prašina diže da to nije normalno

OB
-obrisani-
14:50 31.12.2010.

Ni gradonačelnik Kerum neće moći posjetiti prvorođenče u 2011. ------------------------------------------------------------------------------------------- A što sa bogom, zar ni on neće moći :)))

OB
-obrisani-
14:53 31.12.2010.

Boje se da se Kerum ne zarazi ... PLJUC!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije