Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije prekinuo boravak

Nevrijeme sa Zagrepčanima proživjelo i 8.000 turista

Zagreb: Gradska uprava upozorava građane da ne idu u parkove
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/15
20.07.2023.
u 21:13

Od olujnog nevremena, koje je uzelo danak i u ljudskim životima, turisti zatečeni na zagrebačkim ulicama, sklanjali su se  kao i građani tko je gdje stigao, a neki i u Turistički informativni centar na Trgu bana Jelačića.

Nevrijeme koje se jučer sručilo na Zagreb u našem je glavnom gradu zateklo i oko 8.000 turista. Svi su, koliko se zna, dobro i  nakon tih paklenih sat vremena nastavili su manje-više normalno svoj boravak u hrvatskoj metropoli. - Bilo je šokantno, naši gosti i danas komentiraju jučerašnju oluju. Govore da im je izgledalo kao da dolazi kraj svijeta, apokalipsa. Gosti koji su bili u gradu, sklanjali su se tko je gdje stigao, a oni koji su ostali u htelu nisu izlazili dok se sve nije smirilo.

Naravno, shvaćaju ljudi o čemu se radi, takva se nevremena, nažalost, događaju sve češće i u cijelom svijetu i nitko radi toga nije skratio svoj boravak kod nas - govore u zagrenačkom heritage hotelu Manda, smještenom u centru Zagreba, gdje je trenutno šezdesetak gostiju, mahom iz Njemačke, SAD-a, Nizozemske, ali, recimo, i iz Brazila.

Od olujnog nevremena, koje je uzelo danak i u ljudskim životima, turisti zatečeni na zagrebačkim ulicama, sklanjali su se  kao i građani tko je gdje stigao, a neki i u Turistički informativni centar na Trgu bana Jelačića. - Da, ušlo je petero turista iz Španjolske i Velike Britanije. Malo su se preplašili, gledali su od nas što se vani događa i čekali da prođe. Sve je bilo u redu - doznajemo u Turističkom informativnom centru.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pogledajte timelapse oluje koja je odnijela ljudske živote i nanijela strašnu materijalnu štetu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije