Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marina Kraljević Gudelj
Povratak na članak

Nestala s popisa studenata, ali pečati i diploma su pravi

Kobni premještaj - Marina Kraljević Gudelj: Sve je počelo kad sam zatražila premještaj u Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Komentari 90

KA
kafka
15:55 15.03.2014.

Postoji koruptivna sprega između - nekih visokih učilišta (fakultete, veleučilišta) - politike i - vlasti (čak i MZOS). Osobno svjedočim takvim koruptivnim radnjama i očekujem da me nakon ove izjave USKOK kontaktira. Misli li netko da hoće?alo sutra. .

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:31 15.03.2014.

Svatko tko studira ili je studirao zna da su ove bajke nemoguće. Dok su jedni krali nakon rata, drugi su si kupovali škole.

VL
GR
Grunf433
17:10 15.03.2014.

Pazi teme za diplomski: "Svadbeni običaji"!! I tako postaneš akademski obrazovsna osoba u Hrvatskoj. Naravno na društvenim fakultetima. Pa ovi sa tehničkih fakulteta što uče matematiku, fiziku, kemiju, termodinamiku, itd. ima da puknu od muke kad ovo čitaju. I stoI sto je najgore slicni nam i vode državu.

VL
VN
vjecno_nezadovoljan
16:32 15.03.2014.

Malo je tu previše slučajnosti u igri. Meni su prije obrane diplomskog u referadi uspoređivali svaki datum upisa ocjene u index, datume ispitnih rokova i datume koje su profesori zabilježili u neki registar. Bez da se sve apsolutno 100% nije složilo, nisam mogao pristupiti obrani. Za diplomski sam 4 mjeseca svakodnevno bio u kontaktu s mentorom, a nakon obrane sam odveo i mentora i komisiju na ručak. Da ih sada pitate za moju obranu, nemoguće bi bilo da me se baš nitko ne sjeća!

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:52 15.03.2014.

bila je uvjerljivo najantipatičnija njuška na TV ekranima.... I u ovoj njenoj priči puno stvari ne drži vodu. Ako je tako kao što kaže, zašto ne pozove bar 10ak svjedoka u njenu korist (kolega , metora , profesora i sl)..... Očigledno zato jer joj je diploma poput one od Marine Lovrić Merzel....

VL
ME
Meter
15:44 15.03.2014.

Pametnome dosta.

VL
MI
Mirnadob
15:12 15.03.2014.

Neda Stazic,dali je ona u krvnom srodstvu sa Nenadom Stazic???Ako je onda nista NE iznenadjuje!!! I to jos na filozovskom fakultetu,tamo se cesto dogadjaju "cudesa"

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
15:13 15.03.2014.

Ovu je suprug ocvikao ako se dobro sjecam sta smo citali po novinama. Joj Boze na sta nam drzava slici. Dobro je rekao onaj Sudac na Sanaderovom sudjenju '' Vi ste doprinjeli sa vasim nemoralnim ponasanjem, i nepostivanjem etickog kodeksa, da mladi misle kako se moze doci do svojih ambicija i drugim putem, lakse i brze nego postivajuci etiku zakon i pravo u nasom drustvu''. Ziva istina, sve se raskalasilo, drzava krcata korupcije i prevaranata na svim frontovima, drzava je ogledalo politike , kakvi politicari takvo drustvo. Svaki politicar treba da bude primjer svojim gradjanima, u svakoj drzavi gdje su politicari ozbiljni, odgovorni i posteni, takvo je drustvo, i obrnuto.

VL
NV
novo vriijeme
16:15 15.03.2014.

Odao je suprug koji je šef SOA. Talentiran obavještajac taj Marinin muž, smisliti ovako nešto. sad je glavno pitanje tko švrlja, muž ili Marina.

VL
ZZ
Zvir Zvirek
16:23 15.03.2014.

Očito je imela "dobre" veze na faksu pa su nešteri zmuljali i dali na podpisivanje Botici ki se vezda brani da nije znal nikaj..Fučkaš takve niš-koristi dekane. O stundetom ki počnu s korupciji već na fakultetu pak nemamo reči.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
16:09 15.03.2014.

za 10 minta se može saznati istinu - neka joj par profača sa faksa postavi par pitanja... i sve će biti jasno. ako je zaista napisala diplomski, pa valjda zna kako je to napravila...

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
15:40 15.03.2014.

Sve mi se gadi a udbasi najvise.

VL
GB
goran.brodsky.3
17:58 15.03.2014.

Nije to ništ.Glasnogovornica Brodskog MUPa je do 91.imala samo završenu osnovnu školu i radila u Brodvinu kao neka dostavljačica,odakle je premještena u HV gje je radila kao čistačica.Već onda se kurcila sa maskirnom uniformom dok smo mi išli na teren u nekim krpama.Sad odjednom ima završenu gimnaziju i diplomu kriminaliste.

VL
CH
chemica
14:25 15.03.2014.

Kada te se čak ni mentor ne sjeća, onda imaš gadan problem. Nego, koliko košta diploma na Filozofskom? Odnosno, koliko je koštala, ipak su to bile one sramotne devedesete gdje je ama baš sve bilo na prodaju. Od diplome prometa, ekonomije pa sad vidimo da ni filozofi nisu bili bolji.

VL
TO
tonkica
16:35 15.03.2014.

ne znam kako je na ostalim fakultetima, ali ja sam nakon prezentacije diplomskog rada dobila nazad jedan primjerak diplome sa potpisima na svim stranicama od mentora i ostalih clanova komisije. Imas rad, pokazi ga -.-

VL
Avatar Becarina
Becarina
14:30 15.03.2014.

Neda Stazić ... Sve je jasno .

VL
Avatar muljib@vecernji
muljib@vecernji
19:07 15.03.2014.

Ne kontam. Pa ja mogu dokazat na 20 načina da sam diplomirao prije 17 godina. Bez problema. Ima fotografija, uspomena, kolega, prijatelja ...

VL
MA
mare0801
18:54 15.03.2014.

ma sve je ovo jadnoj Marini smjestila udba i Sdp,te godine u joj u hodniku faksa maznuli indeks,jer su znali da će se udati za koju godinu za tog nekog iz SOA-e,a tajnica se preziva Stazić,da li je to slučajno?Pa završila je ona je ona to sto posto,pa bar u policiji svi imaju uredne 'papire,to je služba bez mane,i inače puna intelektualaca.

VL
BR
brodludjaka
17:33 15.03.2014.

U svakom slučaju u ovoj zemlji ima raznih direktora firmi čak koji su diplomirali na recimo prometnog fakultetu, vanredno i brzo pa sada kao vode vazne sektore pojedinih firmi, pa čak i banaka. Ima glasnogovornika kao ova gospođa, koja je samo ubirala plaću, jer glasnogovornik je izmišljeno i savršeno radno mjesto. Kazes jednu rečenicu mjesečno, plaća 10 tisuća kuna. A ta rečenica koju su izrekli uglavnom nema ni glavu ni rep. Što će reći nepismeni glasnogovornici.

VL
Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
16:54 15.03.2014.

U ovoj državi moguće je swvašta....ako se po gruntovnicama upisuju neki koji ništa nisu kupili, niti imaju ikakve dokumente, upisuju ih na kuće onih koji su svoje obaveze prema državi uredno izvršavali i gradili sa građevinskim dozvolama, a onda postaju vlasnbici neki drugi....Ne čudi me onda ni mogućnost da se onome tko diplomira izbriše svaki trag, jer ima izgleda više onih koji nikad nisu diplomirali, kupili su diplome i sada rade u državnim institucijama.....Pred par dana bila je ktađa u DGU navodno važnog diska , kojeg je Pusićka donjela iz BG....u toj ustanovi je nedavno bila zamjenica ravnatelja koja nije znala što je katastarska čestica....i čemu se onda čuditi?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.