Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Nesreća u Đurđevcu: Sletio s motorom i poginuo

Hitna pomoć/Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
18.04.2022.
u 18:31

U tijeku je očevid i utvrđivanje svih relevantnih činjenica konkretnog događaja, javlja policija.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Đurđevcu poginula je jedna osoba. Kako javlja PU koprivničko-križevačka, u 16.12 sati zaprimili su dojavu o slijetanju motocikla na D-41, nedaleko od đurđevačkog nadvožnjaka u pravcu Šemovca. Motociklist je zadobio tjelesne ozljede te je prebačen u Opću bolnicu Koprivnica gdje je preminuo.

U tijeku je očevid i utvrđivanje svih relevantnih činjenica konkretnog događaja, javlja policija.

Komentara 5

DE
DejanV
12:39 20.04.2022.

Podrška

DE
DejanV
12:32 20.04.2022.

Zabraniti moto skupove! Ili dijete sami spriječite u tim kretenskim idejama, pa makar sa sudskim epilogom . Iščekivanje svake vožnje je svakodnevno nesnosno i traje do samog smrtnog ishoda. Nakon toga ide razgovor s patolozima, i tehničke stvari oko pogreba,a, raznosenje osmrtnica po gradu i puno selotejpa, druženje s rodbinom koju dugo niste vidjeli. Osobno iskustvo.

RA
radekbrod
20:00 18.04.2022.

jednostavno treba zabraniti moto skupove , cijeli dan divljanje i nepodnošljiva buka koju stvaraju , nesretnik je bio na moto susretu u Đurđevcu , sućut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije