Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Tragajući za utopljenim migrantom policija u Mrežnici pronašla dva tijela

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
18.04.2022.
u 09:58

Nakon provedenog očevida provodi se i daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja te uzroka smrti i identiteta osoba.

Prilikom potrage za utopljenikom, policija je na području Svojića i u rijeci Mrežnici, kod Donjih Dubrava pronašla dva tijela, najvjerojatnije ilegalnih migranata, od koji je jedan vjerojatno iz grupe državljana Gambije i Senegala koja je zatražila pomoć.

Karlovačka policija izvijestila je kako ih je u subotu u večernjim satima nazvala nepoznata osoba i zatražila pomoć uz riječi da se jedna osoba iz njihove grupe utopila.

Prije toga, policija je u Svojićima kod Barilovića pronašla osam stranih državljana, najvjerojatnije Gambije i Senegala, koji su nezakonito ušli u Hrvatsku. Jedan od njih je bio u lošem zdravstvenom stanju te je bio prevezen u zdravstvenu ustanovu gdje mu je bila pružena liječnička pomoć.

U priopćenju stoji da je naknadno i ta osoba dovedena u službene prostorije k ostalim stranim državljanima iz grupe zatečene u Svojićima i to "radi utvrđivanja okolnosti i zakonitosti njihova boravka u Hrvatskoj".

Tijekom razgovora s njima policija je saznala da je s njima bio još jedan muškarac kojeg je „prilikom pokušaja prelaska rijeke Mrežnice, voda povukla i vjerojatno se utopio“.

Nakon provedenog očevida provodi se i daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja te uzroka smrti i identiteta osoba.

>> Pogledajte: Užas u Ivancu: Muškarac i žena pronađeni mrtvi u stanu su policijski službenici!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:37 18.04.2022.

Granica nam je lako prohodna bez obzira na tehnologiju i broj patrola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije