Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozilo u kanalu

Nesreća na ulazu u Vinkovce: Ozlijeđene tri osobe

Nesreća u VInkovicma
Foto: Snimio čitatelj
1/4
16.01.2019.
u 13:57

U prometnoj nesreći teže su ozlijeđena oba vozača, dok je 53-godišnjakinja iz Štitara, putnica u vozilu VW, lakše ozlijeđena

PU Vukovarsko-srijemske oglasila se u svezi prometne nesreće koja se jutros, oko 8 sati, dogodila u Vinkovcima na križanju vinkovačke obilaznice i ulice H.D. Genschera.

Kako navode iz policije u prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna vozila pri čemu su tri osobe ozlijeđene i prevezene u Opću županijsku bolncu Vinkovci.

Foto: Snimio čitatelj

- Do prometne nesreće je došlo kada se 67-godišnjak iz Rokovaca koji je upravljao osobnim vozilom „Ford“ vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Rokovaca u smjeru Vinkovaca, unatoč treptajućem žutom svjetlu na semaforu koji nije bio u funkciji, nije zaustavio kako bi propustio vozila koja su se kretala obilaznicom. U tom trenutku iz smjera obilaznice naišlo je vozilo „VW“ županjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnjak iz Štitara. U prometnoj nesreći teže su ozlijeđena oba vozača, dok je 53-godišnjakinja iz Štitara, putnica u vozilu „VW“, lakše ozlijeđena - navodi se u priopćenju PU.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije