Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Bjelovaru

Djevojčicu i dječaka na putu u školu udario automobil

prometna bjelovar
Ivona Ćuk
15.01.2019.
u 13:50

Kako izvještavaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, nezgodu je prouzročilo vozilo marke Fiat Puno kojim je upravljao 70-godišnjak koji se zbog prebrze vožnje nije uspio zaustaviti na vrijeme

U jutarnjim satima u centru Bjelovara teško je ozlijeđena 8-godišnja djevojčica, a lakše je ozljede zadobio 9-godišnji dječak. Kako izvještavaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, nezgodu je prouzročilo vozilo marke Fiat Punto kojim je upravljao 70-godišnjak koji se zbog prebrze vožnje nije uspio zaustaviti na vrijeme.

 – Vozilo se kretalo istočnim dijelom Trga Stjepana Radića u smjeru gradske tržnice. Približilo se obilježenom pješačkom prijelazu neprilagođenom brzinom, odnosno zbog prevelike brzine vozač nije uspio zaustaviti svoje vozilo da bi propustio pješake već je prednjim krajem vozila udario 8-godišnjakinju i 9-godišnjaka koji su već stupili na pješački prijelaz, dolazeći vozaču s njegove desne strane – stoji u priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske.

Prometna se nezgoda dogodila se u 7 sati i 30 minuta, a prema neslužbenim izvorima riječ je o dvoje djece koje se zaputilo u obližnju školu. Djeca su nakon liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju, a protiv vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave.

Pogledajte video: Prometne kazne - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu

 

Ključne riječi

Komentara 18

MA
malisani
14:07 15.01.2019.

Fiat "Puno" ?!?!?! Sačuvaj nas Bože novinarske pismenosti i informiranosti

80
8.000 eura, 8.000 eura!
14:27 15.01.2019.

Takvim koji ne poštuju niti pješaka na zebri oduzeti trajno vozačku i u zatvor!

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
14:46 15.01.2019.

Za ljude koji ozljede nekoga sa automobilom bi trebala biti zabrana vožnje na 10 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije