Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Jastrebarskog

Nesreća na A1: Autobus sletio s ceste i prevrnuo se, osam osoba ozlijeđeno

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/13
11.01.2021.
u 07:15

Nesreća se dogodila tijekom noći oko 2.22 sata

Tijekom noći, oko 2.22 sata, na A1 kod izlaza Jastebarsko u smjeru Zagreba autobus APP Požega sletio je s ceste i prevrnuo se, javila je policija.

 

Iz APP Požega rekli su za 24sata da su ozlijeđena dva vozača i šest putnika.

Iz policije kažu kako ima ozlijeđenih, no još nije poznata težina ozljeda.

HAK upozorava vozače kako se zbog prevrtanja autobusa između čvorova Jastrebarsko i Donja Zdenčina u smjeru Zagreba vozi jednim trakom, uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Ključne riječi

Komentara 10

BR
branko52
08:47 11.01.2021.

Svim ozljeđeni putnicima i kolegama vozačima želim brz oporavak a ostalim kolegama puno sreće po ovakvim cestama i ovakvim uvjetima neka im ovo bude dobra pouka

PO
pole
10:44 11.01.2021.

Autotrans i Deutsche Bahn Group (državno poduzeće kao privatni vlasnik) baš ni ne ulažu puno, važno da su cijenu karte digli u nebesa..... Prvi snijeg kolaps,tko zna kakve su gume bile na vozilu....

JU
Jura
11:12 11.01.2021.

Od kuda, kamo. Jeli to toliko komplicirano?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije