Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubila nadzor nad vozilom

Policija objavila detalje teške nesreće u Vukovaru. Autom sletjela u kanal i poginula

U sletanju automobila u kanal smrtno stradala 34-godišnja vozačica
Branimir Bradarić
06.01.2021.
u 15:06

Na mjesto prometne nesreće izašli su i pripadnici JVP Vukovar koji su izvadili tijelo 34-godišnjakinje iz automobila te djelatnici hitne medicinske pomoći i mrtvozornik koji je konstatirao smrt

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas u Vukovaru, oko 10.55 sati, smrtno je stradala 34-godišnja vozačica osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka.

- Očevidom prometne nesreće, kojom je rukovodio županijski državni odvjetnik, utvrđeno je kako je 34-godišnjakinja iz Vukovara uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (zavoj ulijevo, mokar i klizav kolnik), izgubila nadzor nad osobnim automobilom, sletjela na zelenu površinu, a potom i u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov u vodenoj površini kanala. U kanalu se nalazilo oko 70 do 80 cm vode, izvijestila je PU Vukovarsko – srijemske poslije obavljenog očevida.  

Dodaju i kako su na mjesto prometne nesreće izašli i pripadnici JVP Vukovar koji su izvadili tijelo 34-godišnjakinje iz automobila te djelatnici hitne medicinske pomoći i mrtvozornik koji je konstatirao smrt. Tijelo poginule 34-godišnjakinje prevezeno je u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje će biti obavljena obdukcija. Kako neslužbeno doznajemo radi se o J.J. iz Vukovara. Nesreća se dogodila u ulici Lijeva Supoderica, na dijelu vukovarske obilaznice koja je poznata po dvostrukoj krivini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije